Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Vauhdikasta ohjelmaa GoExpossa

goexpoKevään liikuntakauden avaa Helsingin Messukeskuksessa 8.-10.3. järjestettävä GoExpo, jossa on lajeja pyöräilystä jalkapalloon ja golfista kalastukseen. Luvassa on välinetestausta, uusia lajeja ja vauhdikasta ohjelmaa kymmenissä ohjelmapisteissä. Lisäksi viikonloppuna 9.-10.3. järjestetään hevostapahtuma Horse Fair.

[rivi korkeus=2]

Roller Derby ja tankotanssikisa Kunto-messuilla

goexpo_oona_kivela
Tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä esiintyy lajin haastekisassa.

Roller Derby on joukkuepeli, jossa kaksi viisihenkistä joukkuetta rullaluistelee ovaalilla radalla ja kilpailee toisiaan vastaan. Tarkoitus on ohittamalla vastustajan joukkue kerätä mahdollisimman paljon pisteitä ja samalla sekoittaa vastustajan pelikuvioita. Kunto-messuilla nähdään Roller Derby -näytösotteluita, lisäksi rullaluistelua pääsee itsekin kokeilemaan. Tankotanssin haastekisassa esiintyy lajin maailmanmestari Oona Kivelä.

Kunto-messuilla demotaan myös toukokuussa Suomeen avattavaa ensimmäistä leijuntatornia, tornissa pääsee lentämään 12 metriä korkeassa putkessa ja lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta.

Vauhtia ja hyppyreitä pyöräkrossiparkissa

Fillari-messuille tuodaan 120 kuutiota hiekkaa, josta syntyy BMX Racing -rata eli pyöräkrossiparkki. BMX Racing on vauhtilaji, jossa kilpailijat ajavat yhtä aikaa toisiaan vastaan hyppyreitä sisältävällä radalla. Näytöskilpailuiden lisäksi messuilla voi itsekin ottaa tuntumaa hyppyreissä ajamiseen. Lauantaina 9.3. radalla juostaan ensimmäiset juoksukrossin epäviralliset SM-kilpailut.

Fillarin testiradalla on kokeiltavana kaikki ostetuimmat Suomessa myytävät pyörämerkit. Perheen pienimmille pyöräilyn iloa on tarjolla Lasten Liikennekaupungissa. Fillarimatkoista kotimaassa ja maailmalla kuullaan Mikko ”Peltsi” Peltolan isännöimällä tietoiskulavalla, jossa esiintyy myös Fillari-messujen teemamaa Hollanti.

Palloille kyytiä!

Golf-messuilla testissä välineet ja lyöntitaidot.
Golf-messuilla testissä välineet ja lyöntitaidot.

Ball Sports Expo kokoaa yli 10 eri palloilulajia Messukeskukseen. Yleisö pääsee testaamaan mm. pesislyönnin nopeutta sekä tennislyönnin ja koripalloheiton tarkkuutta. Lisäksi pääsee kokeilemaan mm. sulkapalloa ja keilailua. Messuilla pelataan myös jalkapallon hyväntekeväisyysottelu IceHearts-joukkueen ja julkkisten välillä. Pelaamassa ovat mm. Jussi Vatanen sekä Aki ja Riku Riihilahti. Golf-messuilla puolestaan pääsee puttaamaan ja testaamaan omaa swingiään. Lisäksi pituuslyönnin taitaja Janos Uotila näyttää erikoisimmat tavat lyödä golfpalloa.

Hiekka pöllyää Helsinki Horse Fair Areenalla

Hevostapahtuma Helsinki Horse Fair tuo Messukeskukseen 9.–10.3. lähes 100 hevosta ja ponia. Esillä on yli 25 erilaista hevosrotua suurimmasta shirestä pienimpään amerikan minihevoseen. Ohjelmissa Areenalla nähdään mm. poliisihevoset, turnajaiset, stunt-näytös ja lännenratsastuskilpailu sekä keppihevosten leikkimielinen kilpailu ja valmennustunteja.

[rivi korkeus=1]

Perhokalastusoppia näyttelijöiltä

Perhokalastuksen julkkismannekiinit Hissu Hietalahti ja Tommi Korpela opettavat Kalastus-messuilla perhonheittoa näyttelijäkollegoilleen Jussi Vataselle, Aake Kallialalle ja Krista Kososelle. Uistelualtaalla puolestaan nähdään myös koomikko Niko Kivelän stand-up show sekä vauhdikkaita melontanäytöksiä eskimokäännöksineen.

Perhoaltaalla järjestetään lauantaina myös uusi leikkimielinen Bug Launcher -heittokilpailu. Kilpailussa heitetään niin sanottua toimistoperhoa, joka on kalastusväen vastine työhuoneisiin sijoitetulle golfin puttiradalle. Kilpailussa testataan heittotarkkuutta radalla, jossa messukävijät voivat haastaa toisensa.

Perhokalastukseen hurahtaneilla on messuilla myös ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia itselleen lajiin liittyvä kalanruototatuointi.

Madventures-valokuvanäyttelyn ensi-ilta Suomessa

Kuva&Kamera-messuilla pääsee tutustumaan ensimmäistä kertaa yleisölle julkistettavaan Madventures-valokuvanäyttelyyn. Kokonaisuus sisältää koskettavia kuvia Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan retkistä eksoottisiin paikkoihin ja kulttuureihin.

[rivi korkeus=2]

 

GoExpo-kokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Kunto, Golf, Ball Sports Expo, Retki, Kalastus, Metsästys ja Kuva&Kamera ovat avoinna 8.-10.3. sekä Helsinki Horse Fair 9.-10.3.

Liput 16/10 e ennakkoon Lippupalvelusta tai tapahtuman aikana Helsingin Messukeskuksen kassalta.

 

www.goexpo.fi

www.facebook.com/goexpo.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi