Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ford lanseeraa tänä vuonna Euroopassa uusia tuotteita ahkerammin kuin koskaan

print_U4eolzXomm

Helsinki 12.1.2015 – Euroopan Ford – joka kirjasi uusien malliensa vahvan kysynnän ansiosta viime vuonna korkeimman koko vuoden markkinaosuutensa sitten vuoden 2011 – ilmoitti, että vuodesta 2015 tulee tuotelanseerausten osalta yksi yrityksen historian vilkkaimmista vuosista.

[rivi korkeus=2]

  • Euroopan Fordin mukaan 2015 tulee olemaan sen yksi kaikkien aikojen vilkkaimmista vuosista tuotelanseerausten osalta
  • Ford kirjasi viime vuonna korkeimman koko vuoden markkinaosuutensa sitten vuoden 2011 uusien ja uudistettujen autojensa ja hyötyajoneuvojensa sekä uusien teknologioiden vahvan kysynnän ansiosta
  • Ford vahvisti, että täysin uusi Mondeo saa seurakseen upouuden Ford Galaxyn, tyylikkään täysin uuden S-MAXin, monipuolisen uuden C-MAXin ja Grand C-MAXin vuonna 2015
  • Ford lanseeraa eksklusiivisen Vignale -tuote- ja omistajakokemuksen tänä vuonna uudella Ford Mondeo Vignalella
  • Täysin uusi Ford Mustang tulee tänä vuonna myyntiin kaikkialla Euroopassa ensimmäistä kertaa legendaarisen auton 50-vuotisessa historiassa; uusi Focus ST ja Focus ST diesel tulevat myös markkinoille
  • Ford laajentaa Mondeo-valikoimaansa uudella Mondeo Hybridillä sekä malleilla, joissa on Intelligent All-Wheel Drive -neliveto sekä palkittu 1.0 litran EcoBoost-moottori
  • Täysin uuden Ford Edge -katumaasturin tuotanto alkaa loppuvuodesta 2015. Edge liittyy Kugan ja EcoSportin seuraan ja vahvistaa näin Euroopan Fordin katumaastureiden valikoimaan

 

Ford vahvisti tänään ensimmäistä kertaa, että upouusi seitsenpaikkainen Ford Galaxy tulee myyntiin vuoden puolivälin tienoilla. Muita vuoden 2015 uutuuksia ovat täysin uusi S-MAX, C-MAX, Grand C-Max, Hollannissa ensimmäisenä lanseerattava C-Max Energi ladattava hybridi-sähköauto, ja Mustang. Uuden Edge -katumaasturin tuotanto alkaa vuoden 2015 loppupuolella.

Lisäksi Ford jatkaa Euroopassa uuden Mondeon lanseerausta versioilla, joissa on Intelligent All-Wheel Drive -neliveto, tehokkaat diesel- ja bensiinimoottorit ja palkittu 1,0 litran EcoBoost-moottori. Myös uusi Focus-perhe kasvaa tämän vuoden alkupuolella uudella Focus ST:llä ja Focus ST dieselillä, joita seuraavat tuoreet versiot EcoSportista, Transit Connectista ja Tourneo Connectista. Uuden Rangerin tuotanto käynnistyy myös vuoden 2015 aikana.

“Vuonna 2014 uudet henkilöautomme ja hyötyajoneuvomme sekä uudet teknologiat auttoivat meitä menestymään muuta markkinaa paremmin ja lisäämään markkinaosuuttamme Euroopassa”, sanoi Jim Farley (Chairman & CEO, Ford of Europe). ”Tältä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan vuotta 2015 ja tavoittelemaan uusia asiakkaita suurempien, korkeamman hintaluokan autojen ja varusteiden kuin uusien suorituskykyisten autojen ja erikokoisten perheautojen kanssa.”

Fordin uudet autot ja hyötyajoneuvot auttoivat Fordia kasvattamaan koko vuoden 2014 markkinaosuutta korkeimmalle tasolle sitten vuoden 2011. Fordin vähittäismyynti ja yritysmyynti kasvoi ja oli alan keskiarvoa korkeammalla tasolla.

Tänä vuonna Ford aikoo lanseerata uusia tai merkittävästi uudistuvia versioita henkilöautoista, jotka viime vuonna muodostivat noin 45 prosenttia kokonaismyynnistä.

Tässä tarkempi katsaus Fordin tuotesuunnitelmiin vuodelle 2015:

Vignale

Ford lanseeraa eksklusiivisen Vignale -tuote- ja omistajakokemuksen vuonna 2015 Mondeo Vignalella. Vignalea myydään valikoiduissa autoliikkeissä ympäri Eurooppaa.

Ympäri Eurooppaa nouseviin uusiin FordStoreihin integroidun Vignale Loungen on kehittänyt sama Ford-tiimi, joka suunnitteli uuden Ford Mondeo Vignalen. Lounget tukevat Fordin uuden, eksklusiivisen Vignale-valikoiman lanseerausta.

Ford Vignale -auton ostaneille asiakkaille tarjoamiin räätälöityihin palveluihin kuuluvat ajoneuvon ilmainen nouto ja palautus huoltoon – kotiosoitteesta tai työpaikalta – ja huollon aikataulutus omistajan tarpeiden mukaan. Vignale-asiakkaat voivat hoitaa kaikki järjestelyt ja Vignale-aiheiset kyselyt yhden maksuttoman puhelinnumeron kautta. Vignale-autot saavat aina erityishuomion ja ne toimitetaan takaisin asiakkaille vahattuina, pestyinä ja imuroituina.

Katumaasturit

Fordin katumaasturimalliston laajennus käynnistyi uuden Kugan esittelyllä loppuvuodesta 2012. Viime vuonna yhtiö esitteli uuden EcoSport-pikkukatumaasturin, jossa pienen auton käytännöllisyys ja edullisuus yhdistyvät katumaasturin tilavuuteen ja joustavuuteen.

Tänä vuonna Ford ryhtyy valmistamaan uutta Edgeä, Fordin kehittyneintä katumaasturia, joka tulee myyntiin Euroopassa ensimmäistä kertaa. Yhtiö tuo markkinoille myös uusia EcoSport-malleja täydentämään tuoretta, monipuolista pienten, keskikokoisten ja suurten katumaastureiden valikoimaansa.

Ford-suorituskykyä

Korkeaa suorituskykyä kaipaavilla on edessään herkullinen vuosi, jonka aikana juhlistetaan legendan saapumista. Yli 50 vuoden jälkeen uusi Ford Mustang tulee ensi kertaa myyntiin ympäri Eurooppaa. Fastback- ja Convertible-malleissa on Fordin uusi 2,3-litrainen EcoBoost-moottori sekä viimeisin versio Fordin legendaarisesta 5,0-litraisesta V8-moottorista.

Vuoden 2015 alussa Ford tuo markkinoille uuden Focus ST:n. Viisiovisena ja farmarimallina saatava uusi Focus ST tarjoaa ensimmäistä kertaa väkevän diesel-vaihtoehdon – kaikkien aikojen polttoainetehokkaimman ja pienipäästöisimmän suorituskykyisen Ford-auton.*

Viime kuussa Ford vahvisti, että se lanseeraa uuden Focus RS:n. Fordin kolmaskymmenes RS-malli vuoden 1967 jälkeen on ensimmäinen, jota myydään kaikkialla maailmassa. Se on yksi yli kahdestatoista uudesta suorituskykyisestä autosta, jotka Ford tuo markkinoille maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä.

Tilaa perheille

Uusi Ford Galaxy liittyy Fordin tila-autovalikoimaan tänä vuonna ja edustaa viidettä sukupolvea yhdestä Euroopan suosituimmista 7-paikkaisista perheautoista.

Ford tuo perheille laajan valikoiman uusia malleja, mukaan lukien keväällä lanseerattavan uuden version mullistavasta S-MAX-tila-autosta. Samaan aikaan markkinoille tulevat tyylikkäät C-MAX ja Grand C-MAX -tila-autot täydentävät MAX-perhettä, johon kuuluvat myös B-MAX-tila-auto ja uusi C-MAX Energi – polttoainetehokkain bensiiniä käyttävä Ford-auto Euroopassa – taaten Euroopan laajimman valikoiman perheautoja.

Uusi Mondeo

Ford laajentaa juuri markkinoille tullutta uutta Mondeo -valikoimaansa Mondeo-hybridisähköautolla. Luvassa on myös ensimmäinen Mondeo 1,0 litran EcoBoost-moottorilla, joka voitti ennennäkemättömän kolmannen perättäisen vuoden moottori -palkinnon vuonna 2014. Ford tuo mallistoon Intelligent All Wheel Drive -nelivedon ja uuden kaksoisahdetun 2,0-litraisen TDCi-dieselmoottorin, joka tuottaa 210 hevosvoiman tehon.

Kehittynyttä teknologiaa

Uuden Mondeon ja S-MAXin omistajat voivat tänä vuonna valita autoonsa innovatiivisia teknologioita:

• Intelligent All-Wheel Drive -neliveto, joka mittaa auton ja tien pinnan välistä kitkaa 16 millisekunnin välein ja pystyy säätämään voimansiirtoa yksittäisiin renkaisiin sadassa millisekunnissa
• Pre-Collision Assist -törmäyksenestoavustin, joka havaitsee ihmiset edessä olevalla tiellä – jopa nekin, jotka saattavat tulla auton reitille – ja jarruttaa automaattisesti, jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen
• Aktiivinen pysäköintiavustin rinnakkaispysäköintitominnolla, joka peruuttaa auton toisen auton vieressä olevaan tilaan tai tien suuntaisesti; tämä teknologia oli ensimmäisenä saatavilla uudessa Ford Focuksessa

Uuden S-MAXin varusteena esitellään Euroopassa ensimmäistä kertaa mukautuva ohjaus (Ford Adaptive Steering), joka muuttaa ohjausvaihteen välityssuhdetta ajoneuvon nopeuden mukaan. Mukana on myös ensimmäistä kertaa tässä segmentissä auton keulan molempia kulmia kuvaava kamera, jonka kuvat näkyvät jaetulla näytöllä (Front Split View Camera). Se helpottaa liikkumista liittymissä tai parkkipaikoilla, joilla näkyvyys on rajallinen.

Kaikissa vuonna 2015 esiteltävissä ajoneuvoissa on SYNC2-järjestelmä, joka mahdollistaa auton tärkeimpien ominaisuuksien käyttämisen yksinkertaisilla äänikomennoilla. SYNC2:een kuuluu 8-tuumainen värikosketusnäyttö.

“Koko tuotekehitystiimimme ympäri maailmaa, ja erityisesti täällä Euroopassa, on työskennellyt kovemmin kuin koskaan täyttääkseen tuotelupaukset, joita olemme tehneet osana elävöityssuunnitelmaamme”, sanoi Joe Bakaj (Vice President, Product Development, Ford of Europe). ”Upeaa ajonopeutta tarjoavien korkean suorituskyvyn autojen ja erinomaista laatua, polttoainetehokkuutta, turvallisuutta ja teknologiaa tarjoavien perheautojen myötä vuodesta 2015 on tulossa yksi jännittävimmistä vuosista Euroopan Fordille ja sen asiakkaille.”

* Ilmoitetut polttoaineen kulutusluvut ja CO2-päästöarvot on mitattu Euroopan komission direktiivien (EC) 715/2007 ja (EC) 692/2008 asettamien teknisten vaatimusten mukaisesti. Polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt on määritelty ajoneuvotyypin, ei yksittäisen auton mukaan. Käytetty testaustapa mahdollistaa vertailtavuuden eri autotyyppien ja valmistajien välillä. Polttoainetehokkuuden lisäksi ajokäyttäytymisellä sekä muilla ei-teknisillä asioilla on vaikutusta auton polttoaineen kulutuksen ja CO2-päästöjen määrittämiseen. CO2 on pääasiallisin kasvihuonekaasu, joka on syynä ilmaston lämpenemiseen. Luvut voivat erota maailman muiden alueiden luvuista johtuen alueiden eri ajosykleistä ja säännöksistä.

 

Lähde: Deski.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi