Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Renaul Trucks myynti- ja huoltoverkosto kattaa nyt koko Suomen

renault_trucksRenault Trucks myynti- sekä auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkosto kattaa koko Suomen. Huolto- ja korjaamopalveluja tarjoavat Volvo Group Truck Centereiden lisäksi nyt myös verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät Käyttöauto, Wetteri Power, Auto-Kilta Trucks, Raskaspari ja HF-Autohuolto 1.1.2015 alkaen. Renault Trucks myyntiä Suomessa hoitaa Volvo Group Truck Centereiden lisäksi Wetteri Power, Käyttöauto sekä Auto-Kilta Trucks.

[rivi korkeus=1]

Magnus_BjörklundVerkostorakenne selkeyttää Renault Trucks toimintaa Suomessa. Verkoston laajeneminen on myös selkeä osoitus Renault Trucksin tahtotilasta Suomen kuorma-automarkkinoilla. Koko maan kattava laaja palveluverkosto on ammattiliikennettä harjoittavalle kuljetusyritykselle oleellinen asia.

Renault Trucks panostaa nyt myös kuorma-automyyntiin koko maassa. Renault Trucksin kattava mallisto alkaa aina kokonaispainoltaan 2,8 tonnin pakettiautosta jatkuen raskaimpiin kokonaispainoltaan 26 tonnin raskaisiin kuorma-autoihin. Koko Renault Trucks kuorma-automallisto on täysin uudistunut. Osoituksena onnistuneesta malliston uusiutumisesta voi pitää Renault Trucksin saavuttamaa, kansainvälistä Vuoden Kuorma-auto titteliä, toteaa Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi