Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

TNT kehittää Euroopan kuljetusyhteyksiä – pikakuljetukset perille koko Saksan alueella kello 12:00 mennessä

TNT TechnologyPikakuljetusyritys TNT on kehittänyt jakelunopeuttaan huimasti. Yritys on purkanut viime kuukausien aikana maantieyhteyksien ja lentojen solmukohtia erityisesti Saksassa. Yritys lupaa nyt toimittaa asiakkaidensa lähetykset Saksan markkina-alueella seuraavana päivänä kello 12:00 mennessä.

TNT vastaa asiakkaiden kiireellisiin aikatauluihin lupaamalla entistä nopeammat ja varmemmat kuljetukset erityisesti Saksassa. Yrityksen viime aikojen kehityskohteina ovat ennen kaikkea olleet Euroopan tärkeimmät maantie- ja lentoreitit. TNT aloitti marraskuussa 2014 muun muassa uudet jokaöiset lennot Liegen ja Hannoverin välillä.

Euroopan merkittävimpiin markkina-alueisiin kuuluvassa Saksassa yritys on laajentanut aamupalveluitaan entistä kattavammiksi. Uuden Good Morning Express-palvelun avulla lähetykset toimitetaan kaikkialle Saksaan kello 12:00 mennessä.

– Päätavoitteenamme on parantaa palveluamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Olemme uudessa Outlook-strategiassamme sitoutuneet kehittämään kuljetusyhteyksiä Euroopassa, aloittaen ykköskohteestamme Saksasta, TNT International Europe -liiketoimintayksikön toimitusjohtaja Ian Clough kertoo.

Uudistus auttaa nyt kaikkia Saksan markkinoilla toimivia yrityksiä, erityisesti tuotanto-, auto-, terveydenhuolto- sekä teknologiateollisuutta, palvelemaan omia asiakkaitaan entistä tehokkaammin. Jakelutoiminnan uudistukset koskevat kaikkia palveluja isoista rahtikuljetuksista aina asiakirjapostituksiin.

TNT Suomi Oy on aloittanut toiminnan Suomessa 1985. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla, minkä lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Turussa ja Pirkkalassa. Yrityksen palveluksessa on noin 350 henkilöä liikennöitsijöiden kuljettajat mukaan lukien. Vuonna 2013 TNT Suomi Oy:n liikevaihto oli 48,5 miljoonaa euroa ja se kuljetti miljoonaa lähetystä. Palveluvalikoimaan kuuluvat aikataulutetut maailmanlaajuiset pikakuljetukset, kotimaan pikakuljetukset sekä erikoispalvelut. Yrityksen toimitusjohtaja on Åke Blomqvist. Lisätietoja TNT Suomi Oy:stä www.tnt.fi

TNT on yksi maailman suurimmista pikakuljetusyrityksistä. TNT toimittaa päivittäin miljoona lähetystä asiakirjoista ja tavaralähetyksistä aina isoihin ja painaviin rahtilähetyksiin. Yhtiöllä on kattavat maantie- ja lentokuljetusverkostot Euroopan lisäksi myös Lähi-idässä, Afrikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueilla sekä Amerikassa. TNT:n liikevaihto vuonna 2013 oli 6,7 miljardia euroa.

Lähde: Deski.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi