Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Yepzon-paikantimet nokialaisille ekaluokkalaisille – 74 laitetta lahjoitettiin lisäturvaksi koulutielle

ea4ec966-efa1-4699-b8d7-c72d8699b611Pirkanmaalainen teknologiayritys Yepzon Oy lahjoitti Nokia-Viholan koulun ensimmäisen luokan oppilaille GPS-paikantimet. Lahjoituksen myötä yritys haluaa tehdä opinahjonsa aloittaneiden koulutaipaleesta entistäkin turvallisemman.


[rivi korkeus=1]

 

Rehtori Jaana Rautniemen mukaan lahjoitus on hieno esimerkki yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä.
Rehtori Jaana Rautniemen mukaan lahjoitus on hieno esimerkki yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä.

Yepzon-paikantimet lahjoitetaan kaiken kaikkiaan 74:lle Nokia-Viholan koulun ensimmäisen luokan oppilaalle.

– Koulussamme turvallisuusasioihin on kiinnitetty erityishuomiota monin tavoin. Tällainen turvallisuutta lisäävä lahjoitus on meille iloinen yllätys, ja otamme sen kiitollisuudella vastaan. Jokainen perhe voi itse päättää, miten tulevat Yepzonia käyttämään. Tämä on yksi hieno esimerkki yritysten ja oppilaitosten yhteistyöstä, toteaa Nokia-Viholan koulun rehtori Jaana Rautniemi.

Paikallislehti Nokian Uutiset julkaisi maanantaina 31.8. jutun, jossa kerrottiin kolmen mieshenkilön houkutelleen koulun lähistöllä pyöräillyttä alakouluikäistä auton kyytiin.

– Tällaista ei pitäisi tapahtua missään päin maailmaa. Valitettavan usein saamme kuitenkin vastaavanlaisia uutisia lukea. Haluamme tehdä ennaltaehkäisevää työtä lisäämällä yleistä tietoisuutta apuvälineistä, joiden avulla voi helposti paikantaa ja seurata läheisensä liikkeitä aina, kun siihen on tarvetta, kertoo Yepzonin toimitusjohtaja Otto Linna.

Yepzon-paikannin on suunniteltu erityisesti lapsiperheitä ajatellen, mutta sillä on paljon kysyntää ikääntyneiden, muistisairaiden ja erityis- ja autistiperheiden keskuudessa sekä monissa eri harrastussegmenteissä. Yepzonin käyttökokemukset ja pilottihankkeet maailmanlaajuisesti ovat olleet onnistuneita ja tuotteen asiakastyytyväisyys on korkea.

– Vaikka Yepzon on alun perin tarkoitettu henkilöpaikannukseen, se on myös oiva arjen lisäturva muihinkin käyttökohteisiin, kuten lemmikkien ja omaisuuden, ajoneuvojen tai vaikkapa matkalaukkujen paikantamiseen. Erityiskiitosta käyttäjien keskuudessa on sadellut laitteen helppokäyttöisyydestä ja siitä mielenrauhasta, jonka laite tuo käyttäjiensä arkeen, Linna lisää.

Yepzon Oy:n ensimmäinen tuote Yepzon-paikannin lanseerattiin joulukuussa 2014. Yepzon-paikannin on myynnissä EU:n alueella sekä Yhdysvalloissa.

 

Lähde: STT

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi