Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autoilun uusi megatapahtuma: AUTO 2016 Messukeskuksessa 18. – 20.11.2016

AUTO 2016 Messukeskuksessa 18. – 20.11.2016

Autotuojat ja Messukeskus ovat sopineet AUTO 2016 tapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa Helsingissä syksyllä 2016. Edellisestä autonäyttelystä, jossa autonvalmistajien valtuuttamat merkkimaahantuojat olivat laajalla rintamalla mukana, on ehtinyt vierähtää lähes 10 vuotta. Vielä kauemmin on kulunut siitä kun maahantuojat ovat itse järjestäneet edellisen henkilöautomessun; vuoden 1968 kansainvälisen henkilöautonäyttelyn Helsingin Messuhallissa avasi itse presidentti Urho Kekkonen.

Täysin uusi konsepti

Autotuojat ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio korostaa, että AUTO 2016 on täysin uudenlainen näyttely.
– Sen lisäksi, että kuluttaja pääsee näkemään automaailman kuumimpia uutuusmalleja, hän pääsee myös kokemaan ne. Uutta aiempiin autonäyttelytapahtumiin verrattuna on, että messuvierailla on koeajettavissaan satoja erimallisia autoja.

 

– Messuvieraan ei tarvitse poistua lämpimistä sisätiloista loskaan tai pimeään päästäkseen koeajamaan, vaan kaikki koeajoautot ovat vain muutaman askeleen päässä sisätiloissa. Koeajot myös palaavat samoihin lämpimiin sisätiloihin Messukeskuksessa, kertoo Messukeskuksen liiketoimintajohtaja Mikko Horppu.

AUTO 2016 kokoaa autoalan toimijat saman katon alle

 

Messukeskus ja Autotuojat uskovat vahvasti AUTO 2016 -tapahtuman vetovoimaan. Näytteilleasettajina ovat laajasti autoalaan liittyvät yritykset rahoitusyhtiöistä varaosa- ja tarvikealan yrityksiin ja luonnollisesti eri automerkkien virallisiin edustajiin.

Valtavasti jännittävää ja mielenkiintoista ohjelmaa

Viikonlopun aikana AUTO 2016-tapahtumassa järjestetään mielenkiintoisia autoja ja liikennettä koskevia keskustelutilaisuuksia. Tarjolla on ohjelmaa koko perheelle, aina tämän hetken kuumimmista artisteista erikoisiin autoiluelämyksiin.
Tapahtuman näytteilleasettajamyynti alkaa 8.2.2016.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi