Kuljetus ja Logistiikka

 

Huurre toimittaa kylmähuoneet kahteen Norwegian Cruise Linen loistoristeilijään

Huurre, yksi maailman johtavista laivateollisuuden kylmäkalustevalmistajista, on sopinut ALMACO Groupin kanssa kylmähuoneiden toimittamisesta kahteen Norwegian Cruise Line -varustamolle rakennettavaan risteilyalukseen.

Kummankin Breakway Plus -luokan vielä nimeämättömän risteilijän matkustajakapasiteetti on 4 200 henkilöä ja alukset painavat 164 600 tonnia.

Risteilijät rakennetaan Meyer Werft -telakalla Saksan Papenburgissa ja ne toimitetaan vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Huurteen Compact Refrigeration -liiketoimintadivisioona myy Porkka-tuotemerkillä kylmäkalusteita laivateollisuuden, ammattikeittiöiden ja lääkehuollon sekä sairaaloiden tarpeisiin.

 

Huurre lyhyesti
Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiakulutuksen optimointi Huurre iTOP -ohjauspalveluvalikoimamme ja edistyksellisten CO2-järjestelmiemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja.
Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto oli yli 150 miljoonaa euroa vuonna 2014.

 

Lähde: Deski.fi

 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi