Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Logistiikka 2016 – Materiaalinkäsittelyn ja Logistiikan ammattimessut 13.–15.9.2016

logi2016

Työhyvinvointi näkyy ja tuntuu messujen ohjelmasisältöjen lisäksi tapahtuman toteutuksessa, kun Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.–15.9.2016 järjestettävä tapahtumakokonaisuus tuo yhteen turvallisuus-, työhyvinvointi-, materiaalinkäsittely- ja logistiikka-ammattilaiset. EuroSafety-,Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen yhteydessä jaetaan Sisälogistiikka 2016 -palkinto ja 62.kertaa pidettävät Työterveyspäivät järjestetään 13.–14.9. ensimmäistä kertaa Tampereella.

– Istumisen haittavaikutukset ja työmatkapyöräilyn lisääntynyt suosio ovat olleet viime aikoina esillä julkisessa keskustelussa. Messujärjestäjänä haluamme, että työhyvinvointia edistävät teemat näkyvät ohjelmasisältöjen lisäksi myös käytännön tasolla messutoteutuksessa, toteaa projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.

Pyöräillen paikan päälle ja seisten luennoilla

– Kannustamme messuvieraita saapumaan paikalle pyöräillen ja hyödyntämään pääsisäänkäynnin pyöräparkkia. Lisäksi luentojen ja puheenvuorojen seuraaminen sujuu seisten, sillä ohjelma-alueiden eteen varataan tuolien lisäksi seisomatilaa halukkaille. Tämä on nykyaikaa, projektipäällikkö Rouvali täsmentää. Mukana messuilla on myös Pyöräliitto ry, joka luonnollisesti liputtaa työmatkapyöräilyn puolesta. – Työnantaja voi vaikuttaa merkittävästi ihmisten intoon liikkua työmatkat omin voimin. Terveellisiin, sujuviin ja työtehoa parantaviin työmatkoihin yritys voi kannustaa esimerkiksi kilometriperusteisilla bonuksilla, työsuhdepyörillä, kunnon pyöräsuojilla ja laadukkailla sosiaalitiloilla, kuvaa Pyöräliiton toiminnanjohtaja Matti Koistinen.

Työterveyspäivillä nimekkäitä puhujia, Sisälogistiikka 2016 -palkinto jaetaan avajaisissa

Työterveyspäivät Tositarkoituksella työstä -teemalla toteutetaan 13.–14.9.2016 EuroSafety-, Työhyvinvointija Logistiikka-messujen yhteydessä. Kaksipäiväisen seminaarin aiheita ovat esimerkiksi työkyvyn, työhyvinvoinnin, talouden ja johtamisen yhteys sekä työterveysyhteistyö. Varmistuneita puhujia ovat esimerkiksi luova johtaja ja tietokirjailija Henkka Hyppönen sekä Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula. Tiistain seminaaripäivän juontaa tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen. Lisätiedot ohjelmasta: www.eurosafety.fi/tyoterveyspaivat2016.

Logistiikka-messujen keskiössä on tänä vuonna etenkin sisälogistiikka. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n järjestämä Sisälogistiikan foorumi keskittyy alan kehitykseen, trendien ja parhaiden käytänteiden tarkasteluun sekä tulevaisuuden näkymiin, ja avajaisissa jaetaan Sisälogistiikka 2016 -palkinto.

– Vuosittain myönnettävä tunnustus luovutetaan sisälogistiikan alueella ansioituneelle yritykselle tai erinomaiselle hankkeelle. Logistiikka 2016 -messutapahtuma kokoaa yhteen sisälogistiikan ammattilaiset, joten palkinto on luontevaa myöntää tänä vuonna tämän alan huipputapahtuman avajaisten yhteydessä, sanoo LOGY:n toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto. Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä 13.–14.9.2016 Työterveyspäivät.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi