Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Navigate-messut toimivat kompassina kohti meriteollisuuden ja -logistiikan kohtaamisia

d11ccc52-7512-430c-9875-e31166dbe3c6Meriteollisuuden ja merilogistiikan kansainvälinen messutapahtuma Navigate houkuttelee Turun Messukeskukseen yli 100 tärkeää alan yritystä. Kohtaaminen on odotettu, sillä alalla on jälleen positiivista nostetta ja vetovoimaa. Navigate-messut järjestetään 18.-19.5. Turun Messukeskuksessa. Samaan ajankohtaan messujen kanssa sijoittuu Turussa myös aiheeseen liittyvä kongressi nimeltään Euroopan meripäivä (European Maritime Day Conference, EMD).

Keskiviikkona 18.5. messuilla puhutaan mm. meriteollisuuden lainalaisuuksista. Lexia Oy:n järjestämän seminaarin aiheena on kiinnostavasti ”Korvaako robotti kapteenin?” Automatisaatio meriliikenteessä puhuttaa muutenkin. Dosentti Henrik Ringbom Turun yliopistosta tarttuu aiheeseen ja kohteena on Itämeren alue.

Ensimmäisen messupäivän ohjelmistoon kuuluu myös tiedeiltapäivä, jonka järjestää niin ikään Turun yliopisto. Tulevaisuuden energiaratkaisut on ajankohtaisaihe, jossa tapahtumassa keskustellaan varmasti vilkkaasti.

Torstaina 19.5. on vuorossa Turun kauppakamarin masinoima Liikennepäivä. Arktinen seminaari offshore-teemalla sekä tuotantotehokkuuden radikaali parantaminen teollisuudessa ovat toisen tapahtumapäivän kärkiaiheita.

Messuille osallistuu joukko alan toimijoita: Meyer Turku, Turun Satama, Enterprise Europe Network, LOGY, SKAL, Langh Oy, Elomatic, Finpro, Meriteollisuus ry, Turun kaupunki ja Turun yliopisto. Navigatessa tullaan näkemään mm. koulutus- ja rekrytointitilaisuuksia, joihin odotetaan runsasta osanottoa. Lisäksi tapahtumassa on verkostoitumismahdollisuus Navigate Matchmaking-verkoston kautta.

Navigate: www.navigate.fi
Navigate Matchmaking: https://www.b2match.eu/navigate2016
Euroopan meripäivä: www.turku.fi/turku-tieto/euroopan-meripaiva-european-maritime-day

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi