Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nokian Renkaat yhteistyöhön F1-maailmanmestari Mika Häkkisen kanssa

nokianrenkaat_hakkinenMaailman pohjoisin rengasvalmistaja ja kaksinkertainen F1-mestari Mika Häkkinen ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen aikana formulamestari Häkkinen tulee näkymään monipuolisesti Nokian Renkaiden brändin yhteydessä ja mm. erilaisissa liikenneturvallisuuteen liittyvissä kumppanuusprojekteissa.

Mika on suomalainen ikoni, joka on henkilökohtaisella esimerkillään näyttänyt, kuinka menestyä ja nousta kirkkaimmalle huipulle F1-maailmassa, Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

– Hän on hyvin maanläheinen ihminen, mutta samalla esimerkki siitä, mitä voitontahdolla ja tinkimättömällä intohimolla päästä aina parempiin tuloksiin voi saavuttaa. Tämä on juuri sitä asennetta, jota Nokian Renkailla suuresti arvostam me. Maltamme tuskin odottaa yhteisiä projekteja Mikan kanssa.

F1-mestarilla ja Nokian Renkailla sama arvomaailma

Häkkinen kuvailee Nokian Renkaita suomalaisen teollisuusosaamisen menestystarinana ja näkee positiivisten suomalaisarvojen heijastuvan Nokian Renkaiden asenteessa ja tuotteissa.

– ”Suomalaisuus merkitsee minulle sisua ja periksiantamattomuutta. Uusia asioita täytyy jatkuvasti oppia ja kehittää, jotta voit pysyä huipulla ja olla voittaja. Sama pätee Nokian Renkaisiin: innovaatiot ja jatkuva tuotekehitys takaavat heidän olevan jatkossakin alan edelläkävijöitä ja huippuosaajia kun on kyse rengasturvallisuudesta”, Häkkinen kuvailee.

Pitkän uran kilpa-autoilussa tehnyt kaksinkertainen F1-maailmanmestari arvostaa korkealaatuisia renkaita niin radalla kuin arkiliikenteessä.

– Minulle renkaissa tärkeintä on, että voin luottaa niiden ominaisuuksiin myös ääritilanteissa. Nokian Renkaat on ”Northproof”: kehitetty ja testattu pohjoisen oloissa ja voin luottaa niiden turvallisuuteen kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkaat onkin huippubrändi ja odotan innolla pääseväni työskentelemään heidän kanssaan, kertoo Häkkinen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi