Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ketteryyttä kapeisiin käytäviin – leveilläkin kuormilla

Koska leveät ja epätavalliset kuormat eivät saa vaarantaa työntömastotrukin ohjattavuutta, Mitsubishi Forklift Trucks on laajentanut palkittua SENSiAvalikoimaansa monitietrukki SENSiA EX -mallilla.

Rajoittaa vahinkoja

Kaksi uutta mallia tarjoavat kuusi monisuuntaista ajotilaa, jotka voidaan valita näppäimistöllä – silmänräpäyksessä. Tämän ansiosta SENSiA EX liikkuu vaivatta kapeillakin käytävillä nostaen jopa 2 500 kg:n kuormia 10 metrin korkeuteen.

Tämä on mahdollista SENSiA EX:n nelipyöräohjauksen ja 360° kääntyvien kuormapyörien ansiosta. Koska ne kääntyvät alustaprofiilin sisäpuolella, joten kuormat – ja itse pyörät – ovat suojassa vaurioilta.

Maksimoi tuottavuuden

SENSiA EX:n kaksi käyttötilaa mukauttaa trukin ominaisuudet kuljettajan ja käyttökohteen mukaan. PRO-tilassa kokeneet kuljettajat pystyvät maksimoimaan tuottavuuden, kun taas EcoLogic- tila tarjoaa uusille ja tilapäisille kuljettajille luonnollista käsiteltävyyttä ja taloudellista suorituskykyä.

Lisäksi SENSiA EX:ssä on vakiona ainutlaatuinen Mitsubishi Sensitive Drive System (SDS). Se räätälöi trukin suorituskyvyn automaattisesti eri kuljettajien ja kuormien tarpeiden mukaan – varmistaen sekä vakauden että ketteryyden.

Maksimituottavuuden varmistamiseksi kaikissa korkeuksissa SENSiA EX:n luja alusta on varustettu passiivisella huojunnan hallinnalla. Se vaimentaa nostetun kuorman liikettä, kun kuormia käsitellään korkealla ilmassa.

SENSiA EX:n tehokkaat vaihtovirtamoottorit ja hydraulijärjestelmät mahdollistavat poikkeuksellisen pitkät työvuorot latausten ja akunvaihtojen välillä.

Palkittua ergonomiaa

Pitkät työvuorot vaativat veronsa käyttäjiltä. Siksi väsymyksen vähentämiseksi on tehty paljon. SENSiA EX:n tilava ohjaamo perustuu palkittuun muotoiluun ja siihen on saatavana erilaisia mukavia istuimia.

Toistuvat kyynärpään rasitusvammat ovat yleisiä työntömastotrukkien käyttäjillä. Käsituella varustettu täysin säädettävä käsinoja kuuluu SENSiA EX:n vakiovarustukseen. Tämä ainutlaatuinen käsinoja tukee sekä kyynärpäätä että rannetta ja minimoi liiketarpeen vähentäen riskiä.

Ainutlaatuiset hydrauliset sormenpääohjaimet pitävät turhat liikkeet minimissä. Kurotus-, nosto-, kallistus- ja levityskomennot ovat käyttäjän sormenpäiden ulottuvilla, minkä ansiosta trukkia on erinomaisen helppoa hallita ja käyttäjät voivat keskittyä käsillä olevaan työhön.

Kuten jokaisessa Mitsubishi-trukissa, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. SENSiA EX:n Clearview-turvakatos takaa erinomaisen näkyvyyden ylöspäin ja suojaa samalla käyttäjää putoavilta esineiltä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi