Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

LOGIS-messut laitilassa 15.11.2017

Kuuden vakkasuomalaisen kunnan omistama kehittämisorganisaatio Ukipolis Oy on järjestänyt neljänä vuonna Kohtaa Kumppani -verkostopäivän Laitilassa. Tapahtuma on tarjonnut yrityksille aikataulutettuja, nopeita tapaamisia, joihin on päässyt mukaan 100 euron osallistumismaksulla. Tänä vuonna tapahtuma laajenee logistiikka-alan yrittäjien LOGISmessuiksi, jotka Ukipolis järjestää yhdessä Turun AMK:n kanssa.

– Messuilta saa uusia ajatuksia ja uudenlaisia näkökulmia toimitusketjujen ja logistiikan hallintaan. Pyrimme tuomaan esille virtual reality- eli virtuaalisia, laajennettuun todellisuuteen liittyviä työkaluja, joita voi käyttää sekä oppimisessa että työnteossa, Turun AMK:n yliopettaja Kari Jalkanen kertoo.

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot ainakin Meyerin Turun telakalta ja Valmet Automotivelta. Yrittäjät voivat varata itselleen ilmaisen puheenvuoron ”speakers’ cornerista”. Messupöytä maksaa 50 euroa.

– Vakka-Suomessa ei ole paljon atk-alan yrityksiä, joita löytyy paremmin yliopistojen yhteydestä. LOGIS-messut ovat tilaisuus, jossa esimerkiksi nämä yrittäjät voivat tulla esiin, Ukipoliksen toimitusjohtaja Raimo Rantanen kertoo.

Messut ovat osa LOGIS-hanketta, jossa luodaan, kokeillaan ja opitaan uusia toimintamalleja vakkasuomalaisten yritysten logistiikan haasteisiin. Messuille odotetaan 300 kävijää.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi