Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

A-SAFEn joustavat törmäyssuojat saatavilla myös suomesta

Brittiläisen A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat löytyvät nyt teollisen laitetoimittaja Christian Bernerin valikoimista. Palkittu ASAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Christian Berner Tech Trade tarjoaa teknisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluja yrityksille ja kunnallisille laitoksille Pohjoismaissa. Yhteistyön myötä A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmän edustus siirtyy vahvan pohjoismaisen toimijan repertuaariin.

A-SAFEn edustuksen myötä Christian Bernerin liiketoiminta laajenee perinteisen laitetoimittajan roolista myös turvallisuuden ja suojauksen puolelle. ”Suojaamme nyt myös toimittamamme laiteratkaisut ympäristön kolhuilta, samoin turvaamme laitteiden läheisyydessä työskentelevät ihmiset. A-SAFEn edustaminen on luonnollinen jatkumo yrityksemme toiminnalle”, kertoo Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Kustannustehokas ja älykäs ratkaisu

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFEn törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan moduuliensa ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan ansiosta ne ovat myös lähes huoltovapaita. Joustava materiaali vähentää lattiaan kohdistuvia vaurioita sekä varsinaiseen törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja. A-SAFEn joustavan materiaalin tuoma kustannustehokkuus on todellista: ei tule kalliita korjauskuluja eikä uusien törmäyssuojien hankintoja. Joustavuutensa ansiosta A-SAFE on turvallinen vaihtoehto myös kiinteistöille, koneille ja ajoneuvoille. Törmäyssuojat ovat testattuja ja ISO-standardin mukaan sertifioituja. Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

”A-SAFEn tuotteet sopivat loistavasti perinteiseen teollisuuteen, mutta hygieenisyytensä ansiosta myös elintarvike- sekä panimoteollisuuden tarpeisiin. Myös maailman johtavat virvokkeiden valmistajat Heineken ja Coca-Cola luottavat A-SAFEn törmäyssuojiin” kertoo Henrik Westerholm ja jatkaa: ”Törmäyssuojat soveltuvat myös ulkokäyttöön ja ne kestävät UV-säteilyä ja säävaihtelua. A-SAFEn törmäyssuojien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.”

www.christianberner.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi