Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Toyota Material Handling Finland – BT Reflex O-sarjalle iF DESIGN AWARD 2017

Toyota Material Handling Europe on voittanut iF Design Award-palkinnon kilpailukategoriassa ”autot ja ajoneuvot”. Palkinto myönnettiin innovatiiviselle BT Reflex O-sarjan trukille, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

O-sarja voitti puolelleen 58-henkisen tuomariston, joka koostui puolueettomista ammattilaisista ympäri maailmaa. He olivat otettuja mm. BT Reflex O-sarjan uniikista lasikatosta, uudistetusta maston rakenteesta ja laadukkaasta muotoilusta pieniä yksityiskohtia myöden. Kilpailu oli kovaa, sillä yli 5500 osallistujaa 59 eri maasta otti osaa voittaakseen iF merkinnän.

“Tämä on tunnustus kovasta työstämme, jatkuvan kehittämisen prosessista ja luovuudesta Toyotalla. Olemme erittäin otettuja tästä kansainvälisestä muotoilupalkinnosta, joka vahvistaa muotoilumme ja suunnittelumme laadun. Tämä palkinto saavutettiin hyvällä tiimityöllä”, kertoo Toyota Material Handling Europen päämuotoilija, Magnus Oliveira Andersson.

BT Reflex O-sarja on lanseerattu hiljattain yhdessä BT Reflex R/E-sarjojen kanssa, joissa on sama muotoilu ja laatutaso. Ensimmäisen kerran BT Reflex voitti iF Design Award – palkinnon vuonna 1982; mallinimellä oli tuolloin 1350E. Sen jälkeen Toyota Material Handling on palkittu vuosien mittaan yli 40 kertaa.

iF DESIGN AWARD kilpailu järjestetään joka vuosi Saksassa sijaitsevan itsenäisen iF International Forum Design GmbH muotoiluorganisaation taholta. iF DESIGN AWARDS -palkintojuhla järjestettiin Münchenissä 10.3.2017 Munich Creative Business viikon aikana. Kaikki palkitut osallistujat tullaan esittelemään iF design näyttelyssä Hampurissa.

Lisätietoa BT Reflex O-sarjan trukin muotoilusta löydät täältä iF WORLD DESIGN GUIDE.

Lisätietoja BT Reflex työntömastotrukeista LÖYDÄT TÄÄLTÄ


Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa, palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa Toyota- ja BT-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät Kalmar Light-sarjan trukit, monipuoliset jälkimarkkinointipalvelut, koulutuspalvelut, Toyota Racking Solutions -varastokalusteet, automaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan johtaa sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia. Yhtiön palveluksessa on 140 henkilöä ja liikevaihto on 41,4 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävänkehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi