Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kaha: Haastava talvilika irtoaa auton maalipinnasta oikeanlaisilla puhdistustuotteilla

Autoilijan talvihaasteisiin kuuluvat vaihtelevien ajo-olosuhteiden lisäksi myös auton maalipintaan jämähtävä tiesuola ja piki. Hankala talvilika ei välttämättä irtoa tavallisessa autopesussa ja pinttyessään se voi vaurioittaa maalipintaa. Talvella on siis erityisen tärkeää pestä auto säännöllisesti ja käyttää talvilikaan erikoistuneita puhdistustuotteita.

Pese talvilika liotinpohjaisella pesuaineella

Etenkin asfalttipien irti saaminen maalipinnasta on usein työn ja tuskan takana; piki ei tunnu irtoavan millään. Asfalttipiki ja muu vaikea talvilika irtoavat varmimmin tehokkaalla liuotinpohjaisella pesuaineella, mutta liuotinpohjaisen puhdistuksen jälkeen tulee aina muistaa suojata maalipinta.

SONAX XTREME Liuotinvahashampoo on täydellinen tuote niille, jotka haluavat suoriutua auton talvipesusta nopeasti, pesutehosta tinkimättä. XTREME Liuotinvahashampoo on varsinainen talvipesun ykköstuote, sillä siinä yhdistyvät tehokas liuotin, pesuaine ja aito Carnaubavaha. Samalla kun pesuaine ja liuotin puhdistavat auton maantiesuolasta, piestä, noesta ja kurasta, liuotinvahashampoon sisältämä Carnaubavaha suojaa auton maalipinnan ja antaa upean kiillon. Voit siis unohtaa monivaiheiset liuotinpesut ja hoitaa koko käsittelyn kätevästi yhdellä tuotteella.

Mikäli autosi kaipaa pesun jälkeen vielä lisäkiiltoa tai -suojaa, suihkuta pinnalle SONAX Carnauba Pikavahaa. Pikavahan voi sumuttaa suoraan pesun jäljiltä kostealle maalipinnalle, jolloin kuivaus ja kiillotus hoituvat samalla vaivalla.

Muista kuivata auto huolellisesti!

Etenkin talvikeleillä auton huolellinen kuivaus pesun jälkeen on erittäin tärkeää, sillä kosteaksi jääneet ovenpielet jäätyvät pakkasessa herkästi kiinni. Kuivaus onnistuu nopeasti ja hellävaraisesti esimerkiksi SONAX XTREME Super Dry Kuivausliinalla. Innovatiivisessa kuivausliinassa on ainutlaatuinen kuiturakenne, jonka ansiosta liina liukuu pehmeästi maalipinnalla ja kuivaa tehokkaasti jälkiä jättämättä. SONAX XTREME Super Dry Kuivausliina on todella kestävä liina, joka kestää hyvin myös konepesua.

Kun auto on kuivattu huolellisesti, suosittelemme vielä käsittelemään ovien tiivisteet SONAX Kuminhoitoaineella. Kuminhoitoaine estää tiivisteiden jäätymisen ja hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä. Käyttämällä kuminhoitoainetta varmistat, että ovet aukeavat vaivattomasti pesun jälkeen myös pakkassäässä. Tuote on erittäin helppokäyttöinen: pakkaus istuu hyvin käteen ja pullon suuttimessa olevalla sienellä aineen levitys käy siististi ja nopeasti.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi