Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Viking Line: Yhä useampi viettää joulun risteillen

Jouluristeilyt ovat vuosien saatossa kasvattaneet suosiotaan. Kysyntää on
erityisesti juuri jouluaaton risteilylle, mutta entistä suositumpaa on lähteä
matkaan myös hieman ennakkoon, aatonaattona. Jouluna panostetaan
matkustusmukavuuteen, ja parhaat hyttiluokat myydäänkin loppuun
ensimmäisinä. Osa matkustajista on kanta-asiakkaita, joille joulunvietto
laivalla on vuodesta toiseen toistuva perinne.

Jouluristeilyille lähdetään erityisesti niiden helppouden ja ainutlaatuisen tunnelman vuoksi. Matka käynnistyy perinteisesti tervetuliaisglögin ja pipareiden voimin. Viking Linella panostetaan erityisesti juhlaruokiin. Aattona joulupöydästä löytyvät niin suomalaiset kuin ruotsalaisetkin herkut, vegaanisia vaihtoehtoja unohtamatta.

Laivoilla on mahdollisuus joulusaunaan, ja aaton tunnelmaa täydentää joulupukin vierailu. Tunnelma laivoilla on jouluna rauhallinen ja perinteikäs. Ohjelmassa on elävää musiikkia, lapsille on ohjattuja askartelutuokioita ja risteilyllä vierailee tietysti myös Ville Viking. Tukholmaan suuntautuvilla jouluristeilyillä ehtii hyvin myös osallistua esim. vanhankaupungin Suomalaisen kirkon joulujumalanpalvelukseen.

– Jouluristeilyjen suosion ymmärtää, sillä tarjolla on helppo ja laadukas irtiotto kiireestä. Joulun tunnelman takaavat tutut herkut, monipuolinen ohjelma ja kiireettömyys. Huomaa, että entistä useammat ovat valmiita kokeilemaan uusia tapoja viettää joulua. Viime vuonna jouluristeilyt myytiin käytännössä loppuun, kertoo Viking Linen tuotepäällikkö Lauri Orpana.

Jouluristeilyjen asiakaskunta on monipuolista. Matkustajien joukossa on esimerkiksi paljon vanhempia pariskuntia, jotka arvostavat rauhallista tunnelmaa ja sitä, että voi istua valmiiseen joulupöytään. Myös lapsiperheet ovat enenevissä määrin löytäneet jouluristeilyt.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi