Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Traficom tiedottaa: palveluissa ja toiminnoissa viivettä Postin lakon seurauksena

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin palveluissa ja toiminnoissa on jonkin verran viivettä Postin lakon vuoksi. Traficom on varautunut normaalin kirjepostin hidastumiseen ja kannustaa samalla asiakkaita käyttämään sähköisiä asiointipalveluita. Posti ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut lakon alkavan maanantaina 11.11. klo 6.00 ja jatkuvan sunnuntaihin 24.11. klo 24.00 asti.

Traficomin sähköisestä oma asiointi -palvelusta voit tarkistaa muun muassa omien ajoneuvojesi vero- ja muut tiedot sekä myös veneidesi ja ajokorttisi sekä radiolupiesi tiedot.  

Katso kaikki aihekohtaiset asiointipalvelut 

Ajoneuvoveron voi maksaa oma asiointi -palvelussa

Traficomin oma asiointi -palvelussa voit käydä tarkistamassa autosi verotiedot ja maksaa ajoneuvoveron. Tällöin ei tarvitse huolehtia siitä, ehtiikö lasku ajoissa perille postitse. Ajoneuvoverojen eräpäiviä on siirretty normaalia pidemmiksi, jotta kirjeet ehtisivät perille asiakkaille ennen eräpäivän ylittymistä Postin lakosta huolimatta.   

Lisätietoja ajoneuvoveroneuvonnasta, p. 029 534 5125 (arkisin klo 8.00 – 18.00).

Katso kaikki liikenteen asiointipalvelut .

Ajokorttien, lupien ja päätösten toimittaminen postitse viivästyy 

Ajokorttien ja muun muassa liikenne- ja ajolupien sekä päätösten toimittaminen asiakkaille viivästyy. Samoin esimerkiksi rekisteröintitodistusten ja rekisterikilpien toimitukset viivästyvät. 

Vastaavasti postitse Traficomiin lähetettyjen lupa- ym. hakemusten tulo viivästyy. 

Luvanvaraisten tavara- ja henkilöliikenteen liikennelupapäätökset voi tietyissä tilanteissa noutaa Traficomin toimipisteestä.  

Sähköinen asiointi toimii normaalisti ja kaikki selvitykset ja hakemukset voi edelleen lähettää kirjaamoon osoitteella kirjaamo(at)traficom.fi.

Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Katso aihekohtaiset asiakaspalvelunumerot 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi