Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tuliterät moottoripyörät esittelyssä MP-messuilla viikonloppuna

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät 1.– 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuille osallistuvat kaikki moottoripyörämerkit 2019 uutuusmalleillaan ja koeajossa Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla on lähes 50 moottoripyörää. Petrol Circus Custom Bike Show esittelee 100 rakennettua moottoripyörää.

MP-messuilla pääsee tutustumaan kaikkien merkkien uutuuksiin. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Niu, Vespa, Peugeot, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph  ja Yamaha.

MP-messut esittelee muun muassa seuraavat uutuudet: BMW F 850 GS Adventure,  DRAC Nightrider, Ducati Diavel 1260, Harley-Davidson FXDR, Honda CB650R Neo Sports Café, Husqvarna SVARTPILEN 701,  Indian FTR 1200, Kawasaki Ninja H2 SX SE +, KTM 790 ADVENTURE R, Moto-Guzzi V85TT,  Niu M+Sport, Vespa Elettrica, Suzuki Katana, Triumph Scrambler 1200 ja Yamaha Ténéré 700.

Petrol Circus Bike Show esittelee 100 rakennettua moottoripyörää, jotka kisaavat Classic, Custom, Open ja Street-luokissa. Messuilla palkitaan näiden luokkien voittajien lisäksi Näyttelyn paras pyörä ja Vuoden nuori rakentaja.

Koeajossa on lähes 50 moottoripyörää

Koeajamaan pääsee BMW:n, Harley-Davidsonin, Husqvarnan, Hondan, Indianin, Kawasakin, KTM:n, Suzukin, Triumphin ja Yamahan uutuusmoottoripyöriä. Koeajossa on myös sähkömoottoripyöriä ja mopoja seuraavilta merkeiltä: Lifan, Silence, Scogo ja Vetta sekä Peugeot, Drac ja Conan.

Viime vuonna MP-messujen aikana ajettiin noin 1500 koeajoa 600 metriä pitkällä asfaltoidulla sisäkoeajoradalla. Tänä vuonna koeajoaikoja on yleisön pyynnöstä entistä enemmän. Sunnuntaina 3.2. nuoret pääsevät koeajamaan mopoja ja kevytmoottoripyöriä klo 12 jälkeen.

Paljon ohjelmaa

Ensimmäistä kertaa MP-messuilla vietetään MP häitä perjantaina 1.2. klo 18. Messuilla kruunataan lauantaina 2.2. klo 16.00 Miss MP19 ja klo 17.00 palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show’n parhaat pyörät. Rakennettujen pyörien alueella on työnäytöksiä, ja siellä kuulee muun muassa teollisen muotoilijan ajatuksia pyörien muotoilusta. MP-messuilla pääsee kuulemaan matkakertomuksia Tie vie -alueella ja seuraamaan stunt-ajoa sekä minimoto-kisoja. Nyt jo toistamiseen MP-messuilla voi suorittaa moottoripyöräkortin teoriatunteja velotuksetta.  

MP-toimialan MP Stars -tuki on noussut jo yli 150 000 euroon                          

Moottoripyöräilyn kilpailutoiminnan tukemiseksi on perustettu MP Stars -hanke. Se on toimialan tukiryhmä, joka tarjoaa 13 eri moottoripyörälajin kilpailijalle tukea kaudelle 2019. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin. Kuka tahansa kilpaurheilua harrastava tai sellaiseksi aikova on voinut ilmoittautua mukaan arvontaan. MP Stars -kilpailijat kaudelle 2019 arvotaan perjantaina 1.2. klo 16.30 MP-messuilla järjestettävässä hulppeassa tilaisuudessa. Arvonnassa on mukana yli 1000 moottoripyöräilijää.

Arvonnan tekevät menestyneet kilpamoottoripyöräilijät. Paikalla ovat MotoE-sarjassa kisaava Niki Tuuli, hallitseva enduron Euroopan mestari Roni Kytönen, italialaistiimiin siirtynyt, motocrossin MM- ja EM-sarjoissa kisaava Jere Haavisto, motocross legenda ja maailmanmestari Heikki Mikkola, Supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen, maaradan MM-sarjan kisaaja Jesse Mustonen sekä Top Fuel -luokan maailmanennätyksen haltija, vuoden 2018 moottoripyöräurheilija Jaska Salakari.

MP 19 -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä perjantaista sunnuntaihin 1.– 3.2.2019. MP-messut on avoinna perjantaina 1.2. klo 10–20, lauantaina 2.2. klo 9–18 ja sunnuntaina 3.2. klo 10–17. Liput ovelta tai ennakkoon http://shop.messukeskus.com. Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Radio City on tapahtuman mediayhteistyökumppani. Vuonna 2018 MP-messuilla vieraili 59 000 kävijää.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi