Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uutta liikennettä Euroports Logisticsille ja Euroports Raumalle

Kuva: Juha-Pekka Ketonen

Mondi Powerflute päätyi jatkamaan ja lisäämään liikennettään Raumalla sekä aloittamaan uuden kontitusliiketoiminnan Euroports Logisticsin kanssa.

Euroports Logistics hoitaa kontituslastien vastaanoton, varastoinnin sekä kontituksen ja Euroports Rauma hoitaa osan kontituksista, kaikki konttien siirrot sekä laivojen operointiin liittyvät ahtaustoiminnat.

“Mondi Powerflute on tärkeä asiakas Euroports Finlandin yksiköille ja uudet volyymit tukevat täydellisesti yhtä tämän vuoden tavoitetta – liikevaihdon kasvua”, liiketoimintajohtaja Janne Virta toteaa.

Kilpailu uudesta liikenteestä on todella kovaa ja Euroports Finlandin yksiköiden mahdollisuus tarjota tehokkuudeltaan ja kustannuksiltaan kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuja oli keskeinen asia, joka johti Mondi Powerflute positiiviseen päätökseen.

Uudet asiakkuudet ovat Euroports Finlandin yksiköille ensiarvoisen tärkeitä ja alkuvuosi on lähtenyt lupaavasti liikkeelle.

Kasvava liikenne osoittaa, että olemme tehneet oikeita ratkaisuja yhdessä henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kanssa.

Seuraava askel on hoitaa asiakkuus kustannustehokkaasti, laadullisesti ja aikataulussa maaliin. Breakbulk laivataan Antwerpeniin, Rostockiin, Välimerelle sekä Yhdysvaltoihin ja kontit laivataan loppuasiakkaille ympäri maailmaa.

Mondi osti Powerfluten vuonna 2017. Mondi toimii pakkaus- ja paperiteollisuuden koko arvoketjussa – metsänhoidossa, sellu-, paperi- ja muovikalvojen tuotannossa, tehokkaiden teollisuus- ja kuluttajapakkausten kehittämisessä ja valmistuksessa. Kestävä kehitys on mukana kaikissa Mondin toimissa. Vuonna 2018 Mondin liikevaihto oli 7,5 miljardia euroa ja käyttökate 1,76 miljardia.

http://www.euroports.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi