Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Varmista ajokuntosi Vappuna: Uusi Promilless Zero -pikatesti saatavilla Alkon myymälöistä

Oululainen Goodwiller Oy tuo markkinoille uuden Promilless Zero -promilletestin.  Tämä uusi laajennus suosittuun Promilless-tuoteperheeseen pystyy havaitsemaan syljestä hyvin pienet alkoholipitoisuudet ja tukee näin käyttäjiä tilanteissa, joissa edellytetään alkoholin suhteen selkeää nollatoleranssia. Uusi promilletesti on saatavilla 29.4. lähtien kaikista Alkon myymälöistä.

Näin yhtiö pystyy tarjoamaan käyttäjilleen helpon tavan varautua juhlien jälkeisiin tilanteisiin ja kannustaa ihmisiä vastuulliseen alkoholinkäyttöön.

”Kuluttajatutkimustemme perusteella on olemassa merkittävä ryhmä ihmisiä, jotka haluavat varmistua, ettei heillä ole ollenkaan alkoholia veressä, ennen kuin lähtevät autoilemaan. Olemme myös tunnistaneet monia käyttökohteita, työympäristöjä ja samalla markkina-alueita, joissa vaaditaan ehdotonta nollatoleranssia. Promilless Zero vastaa uusimpana tuotteenamme myös näihin tarpeisiin”, kertoo Goodwiller Oy:n toimitusjohtaja Petri Särkelä.

Promilless Zero pohjautuu samaan kansainvälisesti patentoituun ja yhteistyössä VTT:n kanssa kehitettyyn älypaperille painettuun biokemialliseen anturiin, kuin jo tällä hetkellä markkinoilla olevat Promilless-promilletestit. Suosittuja Promilless-testejä on tähän mennessä toimitettu markkinoille jo yli 250 000 kappaletta, ja niitä on tällä hetkellä saatavilla laajasti vähittäiskaupoista ja mm. apteekeista.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi