Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volvo Trucksin uusi XXL-ohjaamo tarjoaa lisää mukavuutta kuljettajalle

Hyvin levännyt kuljettaja on myös tuottava ja turvallinen kuljettaja.

Volvo Trucks esittelee uuden Globetrotter XXL-ohjaamon Volvo FH ja FH16 malleihin. Uusi XXL-ohjaamo on laajennettu versio nykyisestä XL-ohjaamosta, ja siinä on huomattavasti isompi ja mukavampi vuode sekä 600 litraa enemmän tilaa.

Volvon Globetrotter XXL -ohjaamo tuli Suomen myyntivalikoimaan maaliskuussa 2019. Tehtaalta ensimmäiset Globetrotter XXL -ohjaamolla varustetut autot lähtevät asiakkaille kesäkuun aikana. 

Uuteen ohjaamoon on saatu 600 litraa lisää tilavuutta Volvo Trucksin korkeista turvallisuusvaatimuksista tinkimättä. Takaseinää on siirretty 25cm taaksepäin ja C-pilareita muokattu. Uusi ohjaamo painaa vain 145 kiloa enemmän kuin nykyinen XL-ohjaamo.

Leveä ja pehmeä sänky takaa kuljettajalle parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden

Uuden Globetrotter XXLn sänky on 25 cm leveämpi ja 13 cm pitempi kuin edeltäjänsä. Globetrotter XXL ohjaamon patjan jokaisen yksittäisen jousen päällä on erillinen tyyny, mikä takaa parhaan mahdollisen nukkumismukavuuden. Sängyn alla olevat säilytyslokerot tuovat 50 litraa ylimääräistä säilytystilaa. Säilytystilat ovat helposti ulottuvilla sekä ohjaamon sisä- että ulkokautta.

Sängyn alla olevat säilytyslokerot tuovat 50 litraa ylimääräistä säilytystilaa.

 Uusi Globetrotter XXL on Volvo Trucksin tilavin ja mukavin ohjaamo. Se antaa paljon autossa aikaa viettäville kuljettajille mahdollisuuden ottaa mukaan enemmän omia ​​tavaroita ja saada todella hyvä yöunet. Tämä on tärkeää, sillä hyvin levännyt kuljettaja on myös tuottava ja turvallinen kuljettaja. Suomessa tammikuussa uudistunut pidemmät yhdistelmät salliva lainsäädäntömuutos mahdollistaa pidemmän XXL -ohjaamon käytön lähes kaikissa vetoautokuljetustehtävissä, Volvo Trucksin myyntijohtaja Reino Manninen kertoo.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi