Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

CarShades-häikäisysuojat tarjoavat helpotusta helteiseen autoon

Helteinen sää ja kirkas auringonpaiste nostavat auton sisälämpötilaa, vaikka ilmastointi toimisikin moitteettomasti. Kuumassa autossa matkustaminen on tukalaa, ja auringon porotus voi aiheuttaa herkimmille jopa päänsärkyä ja matkapahoinvointia. Helppo ja edullinen tapa suojata matkustajia häikäisyltä ja paahtavalta kuumuudelta on hankkia laadukkaat CarShades-häikäisysuojat auton taka- ja sivuikkunoihin.

Tyylikkäät ja huomaamattomat häikäisysuojat

Häikäisysuojista puhuttaessa monelle tulee mielikuva imukupeilla kiinnitettävistä, värikkäistä suojista, joita ei tosiaan voi luonnehtia tyylikkäiksi, saatikka huomaamattomiksi. Näiden lapsiperheiden suosimien imukuppiratkaisujen lisäksi markkinoilta löytyy kuitenkin myös automallikohtaisia häikäisysuojia, jotka tummentavat auton ikkunat huomaamattomasti ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen.

Käsin viimeistellyt CarShades-häikäisysuojat istuvat autoosi millimetrin tarkasti, joten ne suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä, ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut tabletti tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

Mikäli haluat kesällä ajella ikkunat auki, tukevasti paikoillaan pysyvät CarShades-suojat toimivat lisäksi kätevänä hyönteisverkkona ja estävät pörriäisten pääsemisen auton sisätiloihin.

Erinomainen vaihtoehto tummennusteippauksille

Verrattuna tummennusteippauksiin CarShades-häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä.

Valikoimaan kuuluu yhteensä satoja mallikohtaisia häikäisysuojasarjoja noin 40 automerkille. CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi