Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Inchcape tuo kolmannen Jaguar Land Rover myymälän Suomeen

Jaguar Land Rover verkosto Suomessa laajenee kolmannella myymäläkonseptin mukaisella toimipisteellä. Uuden myymälän valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa ja se aloittaa toimintansa marraskuussa.

Inchcape Helsinki keskittyy ainoastaan Jaguar ja Land Rover merkkeihin. Herttoniemen toimipiste kattaa täydet automyynnin sekä huollon palvelut. Valikoimaan tulee myös merkkien Approved-ohjelman mukaisia tarkastettuja, takuun suojaamia ja käyttövalmiita vaihtoautoja.

– Haluamme jatkaa tunnettujen brittibrändien menestystä Suomessa. Osana strategiaamme on tarjota asiakkaille niitä hyötyjä, joita Inchcapen pitkä Jaguar ja Land Rover -kumppanuus sekä kokemus merkeistä usealta markkinalta tuovat. Uuden myymälän avaaminen tukee tavoitettamme, toteaa Inchcape Motors Finlandin toimitusjohtaja Stefan Andström.

Inchcape Helsingin liikkeen vetäjäksi on nimitetty Tero Pulkkinen. Pulkkisella on yli 13 vuoden kokemus autokaupan johtotehtävistä jälleenmyynnin puolelta.

– Olen innoissani tästä tehtävästä premium -merkkien parissa ja uuden liikkeen avaamisesta. Olemme rakentamassa huippuosaajien tiimiä ja heti alkuun etsimme joukkoomme nyt lisää uusia kykyjä ja osaajia palvelemaan ja varmistamaan laadukkaan asiakaskokemuksen Jaguar- ja Land Rover -asiakkaillemme, Pulkkinen kertoo.

Inchcape palaa näin muutaman vuoden tauon jälkeen osaksi jälleenmyyjäverkostoa Suomessa. Inchcape Motors Finlandilla on pitkä kokemus eri automerkkien jälleenmyynnistä sekä maahantuontitoiminnoista Suomessa ja Baltiassa. Samassa yhteydessä LänsiAuton Jaguar Land Rover edustus Herttoniemessä siirtyy Inchcapelle 1.10.2020 lukien.

Jaguarin ja Land Roverin ladattavien hybridien ja täyssähköautojen valikoima laajenee lähitulevaisuudessa. Sähköistys on alkanut vauhdilla ja Jaguar I-PACE -täyssähköauton ja Range Rover-, Range Rover Sport-, Range Rover Evoque- sekä Discovery Sport -PHEV mallien myynti omissa segmenteissään on ollut vahvaa.Kattava mallisto tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon niin yksityis- kuin työsuhdeautoiluun. Uusi myymälä osaltaan mahdollistaa merkkien kasvua Suomessa.

Inchcape plc on maailman suurin autonvalmistajista itsenäinen autojen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tilikaudella 2019 Inchcapen liikevaihto oli 10,7 miljardia euroa ja yhtiössä työskentelee yli 17 000 autoalan ammattilaista 33 eri maassa.

Valmistaja Jaguar Land Rover on sydämessään brittiläinen yritys, jolla on kaksi suurta muotoilu- ja tuotekehityskeskusta, kolme ajoneuvojen tuotantolaitosta, moottoreiden valmistuskeskus ja pian avattava akustojen kokoonpanokeskus. Sillä on myös ajoneuvotehtaita Kiinassa, Brasiliassa, Intiassa, Itävallassa ja Slovakiassa. Kolme seitsemästä teknologiakeskuksesta on Isossa-Britanniassa – Manchester, Warwick (NAIC) ja Lontoo – ja lisää toimipisteitä Shannonissa, Irlannissa, Portlandissa Yhdysvalloissa, Budapestissa, Unkarissa ja Changshussa Kiinassa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi