Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Saka avasi suurimman myymälänsä Vantaan Varistoon – “Tavoitteenamme on myydä eniten käytettyjä autoja yksittäisestä liikkeestä”

Valtakunnallisesti käytettyjä autoja myyvä Saka avasi 1. marraskuuta 25. myymälänsä Vantaan Varistoon. Myymälä on Sakan viides pääkaupunkiseudulla ja toinen Vantaalla. Samalla se on Sakan suurin noin 4000 neliön tiloillaan, jonne mahtuu kaiken kaikkiaan 300 autoa.

Saka Varisto sijaitsee osoitteessa Martinkyläntie 59. Liikkeen aukioloajat ovat ma–pe 10–18 ja la 10–16.

“Varisto täydentää erinomaisesti pääkaupunkiseudun myymäläverkostoamme. Sijainti Kehä III:n varrella on täysi kymppi. Tänne on helppo tulla Kehää pitkin idästä ja lännestä ja Helsingistä päin Vihdintietä pitkin”, fiilistelee Sakan myyntijohtaja Olli Pietiläinen.

Avajaisten aikaan liikkeessä on noin 150 autoa, joilla pystytään tarjoamaan Sakan mukainen kattava valikoima. 300 auton kokonaiskapasiteetti saavutetaan hiljalleen parin kuukauden kuluessa. 

Aluksi Varisto työllistää myyntipäällikön lisäksi yhteensä 10 myyjää ja assistenttia ja muutaman kuukauden kuluessa henkilöstöä on tarkoitus kasvattaa kahteenkymmeneen. Myyntipäällikkönä aloittaa Herttoniemen liikkeestä siirtyvä Aapeli Välimäki.

“Olen todella innoissani päästessäni aloittamaan uuden myymälän ja henkilöstön kanssa. Meillä on erinomainen presenssi Kehälle ja tänne pääsee pääkaupunkiseudulta mistä vain helposti. Meitä ei voi olla huomaamatta, kun ajaa Kehä III:sta pitkin”, iloitsee Variston myyntipäällikkö Aapeli Välimäki.

“Tavoitteenamme on myydä eniten käytettyjä autoja yksittäisestä liikkeestä Suomen tasolla, tai ainakin vähintään päihittää muut Sakan saman kokoluokan myymälät”, Välimäki kertoo pieni pilke silmäkulmassaan.

Saka Varisto sijaitsee osoitteessa Martinkyläntie 59. Liikkeen aukioloajat ovat ma–pe 10–18 ja la 10–16.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi