Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Integroidussa Eurobox -pakettiautossa on suuri kuormatila ja korkea kantavuus

Integroidussa Eurobox -pakettiautossa on suuri kuormatila ja korkea kantavuus

– Uusi tilaihme huristelee Suomen teillä

Eurobox Finland Oy on alkanut maahantuoda aivan uudentyyppistä Eurobox-pakettiautomallia Suomeen. Sen ainutlaatuisia etuja ovat iso hyötykuorma, massiivinen kuljetuskapasiteetti, matala lastauskorkeus sekä muunneltavuus eri käyttötarkoituksiin. Vaikka auto on järeä, kuljettajalta vaaditaan vain B-ajokortti.

Vaihtoehtoja löytyy

Eurobox kuormakorin valmistaa ja myös integroi alustaan tsekkiläinen Paragan-yhtiö. Eurobox on rakenteeltaan kestävä, laadukas ja viimeistelty. Alustavaihtoehtoina ovat Renault, Fiat, Citroen, Peugeot, Opel, VW ja Man. Ensi vuoden alusta korivaihtoehtona on myös Mercedes-Benz. Eurobox kustomoidaan tehtaalla täysin asiakkaan toiveiden ja käyttötarpeiden mukaan. − Valitse merkki ja rakenna boxi, toimitusjohtaja Jari Kankaanpää tiivistää asiakkaalle tarjottavan toimintakaavan.

Euroboxin näyttelyauto tuotiin Suomeen kesäkuussa. Sami Oravamäki ja Jari Kankaanpää näyttävät, että autosta löytyy myös pahvinen miniversio.

Laaja asiakaskunta

Eurobox on muunneltavissa hyvin monen toimialan käyttötarkoituksiin.

− Uskon sen herättävän kiinnostusta yrityksissä, joilla on tarvetta kuljettaa kustannustehokkaasti kevyitä tavaroita, Euroboxin myynnistä vastaava Sami Oravamäki sanoo.

Eurobox-kori on korkea ja 90° kohtisuorat seinät mahdollistavat maksimaalisen tilankäytön kattoon saakka.

− Pystysuorien seinien ansiosta kuormatila voidaan hyödyntää lattiasta kattoon.

− Seinät toimivat erittäin hyvin myös liikkuvana mainoksena. Teippaukset voidaan tehdä jo tehtaalla valmiiksi, Oravamäki lisää.

Paljon lisävarusteita

Euroboxin ovet ja ikkunat ovat modifioitavissa. Kuormatilan ja ohjaamon väliset oviratkaisut ja sivuovet tarjoavat monipuolisen liikkumisen. Asiakas voi valita myös kuormatilan sisäpuolen pintamateriaalit.

− Oikealla lattiamateriaalin valinnalla helpotetaan lastinkäsittelyä. Seinät voi tilata myös eristettyinä. Lisävarusteita on tarjolla kattavasti.

− Eurobox muuntuu lisävarusteilla vaikka kylmäkuljetusautoksi tai kioskilipalliseksi torimyyntiautoksi.

− Ohjaamon istumajärjestys taas on valittavissa 2−3 hengelle ja ohjaamon yläpuolelle voidaan rakentaa nukkumatila, Oravamäki luettelee muutamia asiakkaalle tarjottavia vaihtoehtoja.

Näyttelyauto kiertää

Euroboxin näyttelyautoon voi tutustua Seinäjoen toimipaikassa osoitteessa Runkotie 19 tai vaihtoehtoisesti myyjän kanssa voi sopia esittelykäynnistä. − Jos asiakas haluaa, tulemme näyttämään autoa ihan mihin päin Suomea vaan, Oravamäki lupaa.

Euroboxin kyljessä olevat symbolit osoittavat, että auto voidaan lisävarusteilla rakentaa moneen käyttöön.

Kuljetuskaluston asiantuntija

Toimitusjohtaja Jari Kankaanpää Euroboxin kyljessä on pitkän linjan yrittäjä. Hän on käynyt Allomeera Oy:n kautta jo lähes 30 vuotta muun muassa hevoskuljetusauto- ja trailerikauppaa. Eurobox Finland Oy:n hän perusti alkuvuodesta.

− Uudet Eurobox-pakettiautot sopivat hyvin pienempien hevoskuljetusautojen rinnalle, sillä ne ovat valmistustekniikaltaan hyvin samanlaisia.

− Paragan-yhtiön kanssa taas olen tehnyt yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta, Kankaanpää kertoo.

Eurobox-pakettiauto

  • Tilavuus 23 m³−25 m³
  • Kantavuus jopa 1 200 kg
  • Kokonaispaino 3 500 kg
  • Laadukas ja viimeistelty
  • Maahantuonti ja myynti Suomessa Eurobox Finland Oy
  • Euroboxia myydään noin 20 Euroopan maassa

Lisäinfo: www.eurobox.fi

Artikkeli on julkaistu Kuljetus & Logistiikka -lehden numerossa 3 / 2020

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi