Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Valoa pimeyteen: Jämerät uutuudet Ledlenseriltä

Valaisinvalmistaja Ledlenser julkaisi uuden P & H malliston kolmelle eri käyttäjäryhmälle. Core -sarjan valaisimet kotiin ja vapaa-aikaan, Work -sarja on puolestaan suunniteltu puhtaasti ammattilaisten käyttöön, niin valon laadun, kuin mukana tulevien varusteidenkin puolesta. Signature -sarjan valaisimet ovat heille jotka vaativat valaisimiltaan parasta tehoa ja laajinta varustevalikoimaa.

Kolmesta eri mallistosta löytyy valaisin jokaiselle käyttäjälle. Nyt tehty julkistus oli oven avaus uuteen ja sarjat tulevat vielä laajenemaan ja esimerkiksi Signature-mallisto tulee kasvamaan vielä tämän vuoden puolella myös otsavalaisinten osalta. 

Uudet P & H malliston valaisimet tuovat mukanaan erinomaisen vesi- ja pölytiiviyden, magneettilatauksen sekä laajan lisävarustevalikoiman.

Uuden linssiteknologian luoman aiempaakin laadukkaamman valokeilan ja värisemättömän Flicker Free-valon ansiosta uudet Ledlenser valaisimet ovat valon laadultaan ihan omaa luokkaansa. Uudistuneen valaisinmalliston myötä myös akun kapasiteetteihin on kiinnitetty erityisesti huomiota, joten suuremmillakin valotehoilla saavutetaan erinomaiset paloajat.

Ledlenserin Smart Light Technologyn avulla valaisimen voi muokata juuri tarpeidensa mukaiseksi. SLT:n avulla on mahdollista määritellä kuinka valaisin toimii eli mitkä valo-ominaisuudet ovat käytössä ja missä järjestyksessä, tehtaan vakioasetuksista riippumatta.

Autoilevalle ihmiselle ja kovaan käyttöön sopivia valaisimia löytyy myös valikoimasta. Tutustu esimerkiksi alla oleviin malleihin.

Ledlenser H7R Core sopii mainiosti työkäyttöön

Ladattava otsavalaisin H7R Core tarjoaa valovoimaisuutta erittäin kestävässä paketissa. Portaattomalla valotehon- ja valokeilan säädöllä varustettu, pöly- ja vesitiiviis ( IP67 ), valaisin on varma valinta kun haetaan luotettavaa otsavalaisinta vuosiksi. 


H5R Work

H5R Work on kompakti, ladattava otsavalaisin ammattikäyttäjän tarpeisiin. Flicker-Free teknologian ansiosta valaisinta on turvallista käyttää esimerkiksi suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valon värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa havaitaan onko laite päällä vai ei. Linssinsuojalasi suojaa optiikka iskuilta ja kemiallisilta aineilta. Valaisin näyttää värit luonnollisina, CRO- eli värintoistoarvon ollessa 80 ja värilämpötilan 4000 Kelviniä jolloin valo on hyvin lähellä luonnonvaloa. Tällöin hitsaussaumat, sähköjohdot yms. voi huolettaa tarkistaa valossa, joka ei värjejä vääristä.


P7R Signature malli kuvassa alimpana

P7R Signature on jo ulkonäöltään omaa luokkansa. P7R Signature valaisimessa yhdistyvät suuri valoteho, äärimmäinen optiikka sekä lukuisat valotoiminnot, joita on helppo hallita ohjelmoitavalla Mode switch –katkaisijalla. Valaisinta voit ladata mukana tulevassa, seinään asennettavassa lataustelineessä tai suoraan valaisimen runkoon liitettävällä magneettilatausjohdolla. IP68 pöly- ja vesitiiveys sekä kova-anodisoitu runko tekevät tästä valaisimesta kulumisen ja korroosion kestävän kumppanin. 


Tutustu uusiin malleihin tarkemmin:

www.nordictrail.fi/ledlenser/uusi-p-h-mallisto

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi