Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

BMW Yksityisleasing korvaa yksityisasiakkaiden BMW Easyleasen

BMW tarjoaa jatkossa yksityisasiakkailleen BMW Yksityisleasing -palvelua, joka korvaa aiemman BMW Easyleasen. Uudistus selkeyttää yksityisasiakkaiden autojen rahoituspalvelua. Muutos ei vaikuta BMW Easylease -asiakkaisiin, vaan heidän rahoitussopimuksensa jatkuu ennallaan sopimuksen loppuun saakka.

BMW Yksityisleasing -palvelun tarjoaa autoleasingyhtiö NF Fleet, joka on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven yhteisyritys. ALD Automotive on tarjonnut aiemmin BMW Huoltoleasingia ja tarjoaa sitä myös jatkossa.

– ALD Automotive sekä NF Fleet ovat erittäin ammattitaitoisia kumppaneita ja jakavat myönteisen näkemyksemme autoalan kehityksestä sähköistymismurroksessa. Yhteistyömme laajeneminen näkyy asiakkaillemme entistä selkeämpinä rahoituspalveluina, sanoo BMW Financial Services Finlandin Country Manager Jussi Sutinen.

– Kumppanimme ALD Automotive ja NF Fleet vahvistavat asiakaspalveluamme, ja yhteistyössä heidän kanssaan voimme tarjota entistä yksilöllisempää palvelua. Sähköistymismurros avaa mahdollisuuksia parempaan asiakaspalveluun, ja kumppanimme ovat tärkeä osa kokonaisuutta, sanoo BMW Group Suomen toimitusjohtaja Janne Kämäräinen.

BMW Yksityisleasingin sopimusaika voi olla esimerkiksi kolme vuotta/30 000 kilometriä tai joku muu valinnainen kausi/kilometrimäärä.

– Haluamme tukea BMW Suomen huippuluokan asiakaspalvelua ja samalla monipuolistaa ja selkeyttää heidän palvelutarjontaansa. Autoalan kasvu vaatii rahoituspalvelujen muokkaamista asiakkaan tarpeiden mukaan, joten me voimme täydentää BMW:n alan huippua olevaa asiakasymmärrystä, kertoo ALD Automotive Suomen varatoimitusjohtaja Anssi Rinne.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi