Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

CTEK kehitti siirrettävän latausyksikön sähköautoille

CTEK NJORD GO on siirrettävä latausyksikkö, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan sähköajoneuvojen lataamisen useassa eri paikassa. sitä voi käyttää etäohjauksella ctekin oman sovelluksen kautta.

Maailman johtava akkuhallintaratkaisujen valmistaja CTEK on kehittänyt uuden NJORD GO -latausyksikön. Kyseessä on tarvittaessa mukana kulkeva 11 kW sähköautojen latauslaite, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan sähköajoneuvojen (Electric Vehicle, EV) lataamisen sekä kotona että matkoilla. Latauslaitetta on mahdollista käyttää etäohjauksella CTEK App -sovelluksen kautta. Esimerkiksi latausvirran ja aikataulujen hallinta langattomalla Bluetooth®- tai Wi-Fi-yhteydellä tuo latausyksikön käyttöön joustavuutta.

NJORD GO ei vaadi erillistä ja kallista asennusta, vaan yksikkö voidaan kytkeä suoraan kodin tai toimitilan 3-vaiheiseen CEE-pistorasiaan. NJORD GO huolehtii latauksesta nopeasti ja turvallisesti. NJORD GO:lla lataaminen käy kolme kertaa nopeammin kuin perinteisen Schuko-pistorasian kautta. Se on täysin automaattinen sekä yksinkertainen käyttää. Tuotteen käyttöliittymä osoittaa käyttäjälle selkeästi latauksen tilan.

NJORD GO on kestävä, kevyt ja helposti mukana kulkeva sähköauton latausyksikkö tyypin 2 – liitännällä. Varustukseen kuuluu kiinteä ja vankkarakenteinen 1,5 metrin virtakaapeli sekä 5 metrin EV-latauskaapeli. NJORD GOssa on lukuisia sisäänrakennettuja turvaominaisuuksia, kuten sulake maattovian varalle ja tasavirtavuotojen tunnistin. Huippuluokan luonnolliseen konvektioon perustuva jäähdytys mahdollistaa korkeammat lataustasot, jopa ympäristön lämpötilan noustessa, ilman huolta yksikön ylikuumenemisesta.

Ilmaiseksi ladattava CTEK App -sovellus antaa käyttäjälle latauksen täyden hallinnan suoraan Android- tai iOS-puhelimesta, BLUETOOTH®- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Sovelluksen käyttäjät voivat aikatauluttaa latausaikoja sekä madaltaa tai nostaa ajoneuvon lataustehoa tasapainottaakseen kodin virrankulutusta vaativina aikoina. Lisäksi sovelluksesta voi etänä aloittaa, tauottaa tai lopettaa latauksen sekä tallentaa lataushistorian ja seurata virrankulutusta.

NJORD GO:hon on saatavilla myös erillinen seinäteline. Seinäteline on lukittava, turvallinen ja tukeva, ja sen mukana tulevassa koukussa myös kaapelit pysyvät järjestyksessä.

“Olemme erittäin innoissamme NJORD GO:n julkaisusta osana Electrical Vehicle Supply Equipment (EVSE) -valikoimaamme. Uskomme sähköajoneuvojen lukumäärän kasvavan rajusti Euroopassa. Tämän vuoksi on yhä suurempi tarve helposti mukana kulkevalle latausratkaisulle, jota käyttäjät voivat hyödyntää useammassa paikassa. NJORD GO poistaa ylimääräisen vaivan sähköajoneuvon lataamisesta, olipa paikkana koti, työpaikka tai lomareissu. Ensimmäiset palautteet ovat olleet hyvin positiivisia, ja odotammekin NJORD GOn olevan menestyksekäs lisäys uuden sukupolven laturi- ja varustevalikoimaamme”, Cecilia Routledge, CTEKin sähköautoliiketoiminnasta vastaava globaali johtaja toteaa.

Suositushinta: 995 €

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi