Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

CTEK kehitti uuden kannettavan akkulaturin — elvyttää myös tyhjentyneen akun vartissa ilman verkkovirtaa

Maailman johtava akkuhallintaratkaisujen valmistaja CTEK on kehittänyt uuden CS FREE -kannettavan akkulaturin. Laturissa hyödynnetään mullistavaa Adaptive Boost -teknologiaa, jonka ansiosta tyhjentynyt akku saa tarvitsemansa latauksen jopa 15 minuutissa.

Helposti mukana kulkeva CS FREE ei tarvitse verkkovirtaa, ja siksi 12 voltin lyijyhappo- ja litiumakut voi ladata missä tahansa. Lataukseen voi hyödyntää myös aurinkopaneeleja tai toista akkua. USB-C- ja USB-A-porttien kautta sitä voi käyttää lisäksi kannettavien tietokoneiden ja älypuhelimien lataamiseen.

CS FREE -laitteessa on sisäinen akku, jonka lataaminen täyteen kestää USB-C-tulon kautta alle tunnin. Täyteen ladattuna laite pitää latauksensa jopa vuoden ajan, minkä ansiosta se on lähes aina käyttövalmiina, kun sitä tarvitsee.

”Uuden sukupolven CTEK-akkulaturi CS FREE on kehitetty yhdessä kuluttajien kanssa ja vastaa heidän toiveisiinsa laturista, joka ei ole riippuvainen verkkovirrasta. Uusi laturi on helppo ottaa mukaan ja sen kautta saa nopeasti ladattua tai ylläpitoladattua akkua, sekä elvytettyä tyhjentyneen akun missä tahansa”, kertoo CTEKin myyntipäällikkö Pasi Ahola.

Helppokäyttöinen CS FREE sopii käytettäväksi esimerkiksi autoissa, moottoripyörissä, pakettiautoissa ja veneissä.  Laturin selkeä LED-näyttö ilmoittaa, kun akussa on riittävästi virtaa ajoneuvon käynnistämiseen ja miten kauan aikaa kuluu, kunnes akku on ladattu täyteen.

“Nykyään autolla ajetaan harvemmin ja usein lyhyempiä matkoja. Lyhyemmillä matkoilla ajoneuvojen akut joutuvat yhä suuremmalle rasitukselle, mikä johtaa turhan usein akun tyhjentymiseen. Monilla meistä ei ole mahdollisuutta kytkeä akkulaturia verkkovirtaan juuri silloin, kun sitä tarvitsisimme. Uuden kannettavan laturin ansiosta ei tarvitse pelätä sitä, että jää tien syrjään tyhjentyneen akun vuoksi”, Ahola toteaa.

Ominaisuudet:

 • Yhteensopiva kaikkien 12 voltin lyijyhappo- ja litiumakkujen kanssa.
 • Adaptive Boost on CTEKin kehittämä mullistava uusi teknologia. CS FREE on kehitetty lataamaan 12 voltin lyijyhappo- tai litiumakku mahdollisimman nopeasti, mutta ehdottoman turvallisesti. Ajoneuvon pystyy käynnistämään jo 15 minuutin latauksen jälkeen. Selkeältä LED-näytöltä pystyy seuraamaan, milloin akulla on tarpeeksi virtaa ajoneuvon käynnistämiseen. CS FREE on täysin turvallinen kaikelle ajoneuvon herkälle elektroniikalle.
 • Lataus onnistuu missä tahansa ja saatavana on käteviä lisävarusteita 5A:n lataukseen aurinkopaneelilla tai 12 voltin käyttöakulla.
 • USB-C-latauskaapeli sisäisen akun lataamista varten. Ei tarvitse verkkovirtaa.
 • CTEK-aurinkopaneeli on yhteensopiva CS FREE:n kanssa. Helposti mukaan taitettava paneelisarja on käytettävissä missä tahansa.
 • CS FREE -laitteessa on sisäinen akku, jonka lataaminen täyteen kestää alle tunnin laitteen nopean USB-C-tulon kautta. Täyteen ladattuna se pitää latauksensa jopa vuoden ajan. 
 • Ladattavissa mukana tulevalla PD-laturilla ja USB-C-kaapelilla
 • Voidaan ladata myös toisesta 12 voltin akusta lisävarusteisella kaapelisarjalla
 • Lisävarusteena jatkuvan latauksen mahdollistava aurinkopaneelisarja
 • Laitteen lataaminen on mahdollista myös 12 voltin pistokkeesta lisävarusteena saatavan kaapelin avulla.
 • Säilytä ja kuljeta CS FREE -laitetta kestävässä säilytyslaukussa tai ripusta se seinälle CS Wall Mount -telineen avulla.
 • USB-C- ja USB-A-lähdöt kannettavien tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien, kellojen ja kameroiden lataamiseen.
 • Tyylikäs uusi ergonominen muotoilu ja kestävä kotelo.
 • CS FREE -laitteella on 2 vuoden takuu.
 • Suositushinta: 290 €, saatavilla maaliskuusta alkaen
FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi