Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Digita ja Optiscan yhteistyöhön logistiikka-alan digitalisoinnissa

Teknologiayhtiö Digita ja logistiikkaprosessiratkaisuja toimittava Optiscan ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on mahdollistaa logistiikkatoimijoille parhaat digitalisaation edellytykset modernin mobiiliteknologian ja edistyneiden varastonhallintaratkaisujen avulla.

Yhteistyössä Digita toteuttaa modernin privaattiverkkoratkaisun avulla luotettavan ja suorituskykyisen mobiiliverkon esimerkiksi logistiikkakeskukseen tai ulkovarastoalueelle. Privaattiverkko on yrityksen omassa käytössä oleva yksityisverkko, joka mahdollistaa erilaisten langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävien palveluiden toteutuksen. Optiscanin tarjoamat päätelaite- ja varastohallintaratkaisut (AbakusWMS) yhdistettynä moderniin verkkoalustaan mahdollistavat varastoprosessien optimoinnin ja tehostamisen luotettavasti.

“Digita on luotettava privaattiverkon ratkaisutoimittaja. Optiscanin ja Digitan yhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaidemme langattoman tietoliikenteen toimivuutta ja turvallisuutta automaation lisääntyessä. Tätä kautta voimme yhdessä Digitan kanssa tehostaa asiakkaan logistiikan tuottavuutta”, toteaa Markus Kaikkonen, Myyntijohtaja, Optiscan Oy.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Optiscanin kanssa käynnistyvään yhteistyöhön. Optiscanilla on jo yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten ratkaisujen ja päätelaitteiden toimittamisesta logistiikka-alalle. Nyt lisäämme tähän asiakaskohtaisesti räätälöitävät ja toimintavarmat tietoliikenneyhteydet ja tarjoamme yhdessä kokonaisratkaisun varastojen ja tuotannon tehokkuuden maksimoimiseksi. Privaattiverkko on mahdollista toteuttaa kaikenlaisiin varastoympäristöihin hyödyntäen uusimpia mobiiliteknologioita kuten 5G”, sanoo Digitan Mobiiliverkot-liiketoiminnasta vastaava johtaja Henri Viljasjärvi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi