Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Koronapandemia muutti kuljetustarpeita – laadukkaat välineet avainroolissa niin ruoka- kuin lääkekuljetuksissakin

Koronapandemia toi lyhyessä ajassa merkittäviä muutoksia yritysten, kauppojen ja tavallisten ihmisten kuljetustarpeisiin. Kylmäkuljetusten edelläkävijä VebaBox haluaa vastata kasvaneeseen kysyntään uuden maahantuojan voimin. Tuotteet soveltuvat niin tilapäisiin kuin pysyviinkin tarpeisiin ja tarjoavat loistavan ratkaisun leasing-kalustoon. Helppoja ja laadukkaita ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin toimittaa jatkossa turkulainen Autovarustamo ProVan.

Hollantilaisen VebaBoxin tuotteiden maahantuonti on siirtynyt turkulaiselle Autovarustamo ProVan Oy:lle. Yrityksen tavoitteena on parantaa laadukkaiden VebaBox-tuotteiden saavutettavuutta Suomessa, kun erilaisille kylmäkuljetuksille on jatkuvasti kasvavaa kysyntää.

– VebaBox on alansa edelläkävijä ja maailmanlaajuisesti tunnettu. Tuntuu hyvältä päästä kasvattamaan markkinaa todella hienolla tuotteella. Haemme nyt aktiivisesti myös jälleenmyyjiä, jotka haluavat palvella omia asiakkaitaan laadukkailla ratkaisuilla. Helposti asennettavilla VebaBoxeilla voidaan nopeasti muuttaa uutta tai jo olemassa olevaa kalustoa kylmäkuljetuksiin soveltuvaksi, kuvailee ProVanin toimitusjohtaja Henri Nikkilä.

VebaBoxit ovat pakettiautoihin suunniteltuja kylmäkontteja, jotka tarjoavat helpon ja kustannustehokkaan mahdollisuuden kylmäkuljetuksiin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat elintarvikkeiden, lääkkeiden ja veripalveluiden kuljetukset, joissa vaaditaan tasalämpöisiä ja hygieenisiä kuljetusratkaisuja.

– VebaBox poikkeaa Suomessa perinteisesti nähdyistä ratkaisuista. Kontteja on saatavilla eri kokoisina kattamaan niin isot kuin pienetkin tarpeet ja kontti voidaan tarvittaessa nopeasti irrottaa autosta, jolloin kalustoa ei tarvitse sitouttaa pelkkiin kylmäkuljetuksiin, kertoo VebaBox-myynnistä ProVanilla vastaava Valtteri Arvonen.

Perinteiseen kylmäautoon verrattuna VebaBox on huomattavasti kustannustehokkaampi. Kylmäkontti on asennettavissa autoon vähäisin muutoksin ja VebaBox voidaan myös siirtää autosta toiseen. Näin investointi kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja auto on perinteistä kylmäautoa helpompi myydä eteenpäin. Erillisen kontin ansiosta voidaan vain osa pakettiauton tavaratilasta osoittaa kylmäkuljetuksille, mikä ei perinteisillä kylmäautoratkaisuilla ole järkevästi toteutettavissa.

VebaBoxilla onnistuvat kylmäkuljetukset niin jääkaappikylmänä kuin pakastettunakin. Käyttövoimansa VebaBox saa auton akulta tai verkkovirrasta ja tarvittaessa järjestelmä voidaan varustaa lisäakuilla, jotka auttavat pitämään kontin kylmänä auton seistessä. ProVan tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hankkia VebaBoxeja myös leasing-rahoituksella, jolloin kulujen hallinta on yritykselle helppoa ja yritys voi halutessaan lunastaa kylmäkontin itselleen leasing-kauden päättyessä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi