Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tjäreborg avaa uuden vain aikuisille suunnatun hotellin Mallorcalla

Uusi hotelli Sunprime Pollensa Bay on Tjäreborgin aikuishotellikonseptin 14. tulokas sekä jo toinen saman konseptin hotelli Mallorcalla. Tällä hetkellä toisella nimellä toimiva hotelli remontoidaan talven aikana, ja se avautuu Sunprime-konseptihotellina huhtikuussa 2022. Mallorcan pohjoisrannikolla Alcudiassa sijaitsevan hotellin uudistuksessa panostetaan viihtyisiin oleskelutiloihin, uima-allasalueeseen sekä yhden hengen huoneisiin.

– Vain aikuisille suunnitellut hotellimme ovat erittäin kysyttyjä, joten olemme todella iloisia, että voimme ensi keväänä tarjota asiakkaillemme taas yhden vaihtoehdon lisää. Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan meren rannalla, minkä ansiosta monista huoneista samoin kuin yleisistä tiloista on upeat merinäkymät. Esimerkiksi kuntosalilla voi treenata kauniin merimaiseman äärellä, kertoo Jessica Virtanen, Tjäreborgin maajohtaja.

Hotelli on jo tällä hetkellä Tjäreborgin ohjelmassa, mutta toisella nimellä ja konseptilla. Talven aikana tehtävässä remontissa panostetaan moderniin sisustukseen ja tunnelmaan, kutsuviin oleskelutiloihin sekä uima-allasalueen uudistamiseen. Suunnittelusta vastaa designtoimisto BAS, joka on tehnyt yhteistyötä Nordic Leisure Travel Groupin kanssa myös muiden suosittujen hotellikonseptien parissa, kuten Sunwing Family Resorts ja Ocean Beach Club.

Sunprime Pollensa Bay tulee olemaan ainoastaan Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryhtiöiden asiakkaiden käytössä. Uusi Sunprime-hotelli tarjoaa myös spa-palveluita sekä SATS ELIXIAn ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Tjäreborgin konseptihotellien panostus lähiruokaan ja kasvisruokaan jatkuu myös uuden hotellin ravintolatarjonnassa.

Hotellissa on yhteensä 161 huonetta. Tasokkaimmissa Prime Room Suites- huoneissa on suuret oleskeluparvekkeet. Hotellin tarjonnassa huomioidaan myös lisääntynyt yksin matkustavien lomailijoiden osuus, ja yhden hengen huoneita tarjotaan entistä enemmän. Kaikissa huoneissa on parvekkeet.

Lähellä ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia ja retkikohteita

Sunprime Pollensa Bay sijaitsee rauhallisella alueella ja aivan meren rannalla. Alcudian vanha keskusta ja sen pienet kujat ja aukiot ravintoloineen, baareineen ja ostosmahdollisuuksineen sijaitsevat kävelymatkan päässä. Pollensanlahden alue tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kuten erilaisia vesiurheilulajeja sekä pyöräilymaastoja. Lähistöllä kohoava Tramuntanan vuoristo ja Formentorin niemi ovat kiinnostavia kohteita ulkoiluretkille tai vain hienojen maisemien ihailuun.

Easy Travel – lähtöselvitys kotimatkalle jo hotellissa

Tjäreborg tarjoaa Sunprime Pollença Bayn asiakkaille mahdollisuuden Easy Travel -palveluun kuten kaikissa muissakin Sunprime-hotelleissa. Asiakkaat voivat lähtöselvittää ja luovuttaa matkatavarat paluulennolle jo etukäteen hotellissa. Lentokentällä voi siis mennä suoraan turvatarkastukseen ilman jonottamista lähtöselvitystiskeille tai -automaateille.

Tjäreborgin vain aikuisille suunnattu hotellikonsepti lanseerattiin vuonna 2007, ja se on ollut menestys alusta saakka. Rauhalliset uima-allasalueet, spa-hoidot, ohjatut liikuntatunnit ja viihtyisät ravintolat ovat konseptin kulmakiviä. Alaikäraja Sunprime-hotelleihin on 16 vuotta. Sunprime-konseptihotelleja on Kyproksella, Kreetalla, Mallorcalla, Rodoksella, Gran Canarialla, Teneriffalla, Gambiassa, Thaimaassa sekä Turkissa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi