Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

UPS Healthcare käynnistää UPS Premier -palvelun koko Euroopassa

Uusi terveydenhuoltoalan kiireisille lähetyksille suunnattu teknologia-avusteinen palvelu kohentaa näkyvyyttä ja hallintamahdollisuuksia

UPS Healthcare on ilmoittanut laajentavansa UPS Premier ‑palveluaan koko Eurooppaan. Laajennuksella UPS päivittää olemassa olevia palveluitaan ja teknologiaansa vastatakseen paremmin kiireisten ja lämpötilaherkkien terveydenhuoltoalan lähetysten alati muuttuviin vaatimuksiin.

UPS Premier, joka on teknologiaa hyödyntävä pikalähettipalvelu, lisää pieniin lähetyksiin uusinta teknologiaa olevat sensorit sekä varmistaa, että nämä lähetykset pääsevät UPS:n maailmanlaajuisessa verkostossa ohituskaistalle. Uuden sukupolven sensoriteknologialla varustetut lähetykset, joiden näkyvyyttä ja hallintaa on tehostettu, käsitellään erityisen huolellisesti. Sensorit pystyvät lisäksi paikantamaan lähetyksen noin kolmen metrin tarkkuudella missä tahansa UPS:n verkoston sisällä.

”Sekä lääkinnällisten implanttien että biologisten lääkkeiden alalla toimivat asiakkaamme innovoivat kuin viimeistä päivää, ja siksi meidän palvelutasomme on oltava mahdollisimman virheetön”, UPS Healthcaren Euroopan markkinointijohtaja Monica Alvarado sanoo ja jatkaa: ”Tämän teknologia-avusteisen palvelun ansiosta voimme tunnistaa, mitkä terveydenhuollon kuljetuksista ovat kriittisiä, ja luokitella ne jo ennen kuin ne lähtevät asiakkaamme käsistä. Näin tarjoamme asiakkaillemme ennennäkemätöntä kontrollia, näkyvyyttä ja luotettavuutta koko toimitusketjun pituudelta.”

Biologisten lääkintäaineiden, erikoislääkkeiden ja yksilöllistetyn lääketieteen aloilla tehty innovaatiotyö vaatii merkittäviä panostuksia logistiikan täsmällisyyteen, jolloin pystytään tukemaan potilaskohtaisia, aika- ja lämpötilaherkkiä tuotteita. Biologisten lääkevalmisteiden maailmanlaajuisten markkinoiden arvioidaan kasvavan 285,5 miljardista Yhdysvaltain dollarista (2020) 421,8 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä. [1] 

UPS osoittaa sitoutuvansa terveydenhuoltoalan logistiikkaan avaamalla UPS Premier ‑palvelun myös Euroopassa.  Vuonna 2021 UPS Healthcare hankki yli 36 000 neliömetrin edestä GMP-käytäntöjä noudattavaa kylmä- ja pakastustilaa uusissa tai päivitetyissä terveydenhuoltolaitoksissa muun muassa Italiassa, Puolassa, Tšekin tasavallassa, Alankomaissa ja Saksassa. Näissä tiloissa biologisten lääkkeiden varastointilämpötila voi vaihdella 2 celsiusasteesta -80 asteeseen. Jo ennestään yhtiöllä oli miljoona neliömetriä terveydenhuollon käyttöön omistettua säilytystilaa 34 maassa.

UPS Premier on ollut ratkaisevassa roolissa Yhdysvaltojen rokotetoimituksissa. UPS Healthcare on toimittanut maailmanlaajuisesti yli 800 miljoonaa rokoteannosta yli 100 maassa, ja toimituksista 99,999 prosenttia suoritettiin ajallaan.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi