Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Älykäs logistiikka avaa ovia kansainvälistymiselle

Digitaalinen kuljetusyhtiö Shipit tekee kaupankäynnistä nopeampaa, helpompaa, edullisempaa ja läpinäkyvämpää kokoamalla suosituimpien kuljetusyhtiöiden palvelut yhden katon alle.

Nykyaikaisen lähetystyökalun ja verkkokaupan lisäosien avulla toimiva palvelu on edistänyt suomalaisyhtiöiden kauppaa ja parantanut kuluttajien postipalveluita vuodesta 2016. 

– Yritysten ei enää tarvitse käyttää aikaa sopivan kuljetusyhtiön etsimiseen ja rahtisopimusten tekemiseen, sillä olemme tehneet työn asiakkaidemme puolesta. Näin Suomen käytetyimmät kuljetustavat kotimaan sisällä ja ulkomaille ovat kaikkien käytössä kustannustehokkaasti ja helposti vain yhdellä rekisteröitymisellä, mikä on etenkin Pk-yrityksille huomattava resurssisäästö, operatiivinen johtaja Sami Hakanen sanoo. 

Kuluttajien keskuudessa Shipitin mahdollistamaa laajaa noutoverkostoa ja nopeutta pidetään arvossaan. 

– Kuljetusala on muuttunut ja perinteisten toimijoiden rinnalle on rantautunut paljon uusia toimijoita, jotka ovat tuoneet kuljetuksiin lisää vaihtoehtoja ja vaivattomuutta. Tuomme nämä mahdollisuudet helposti kaikkien ulottuville, Hakanen täsmentää. 

Valjasta kasvun potentiaali 

Verkkokaupan jatkuvasti kasvavilla markkinoilla on kuljetuspalvelut merkittävä kilpailuetu. Oikea lähetystapa säästää aikaa ja rahaa. Shipitin palvelut lisäävät suomalaisyritysten mahdollisuuksia kannattavaan kauppaan ja madaltavat kynnystä laajentua kansainvälisille markkinoille. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi