Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Audi e-tron GT voitti Women’s World Car of the Year -urheiluautokategorian

Women’s World Car of the Year (WWCOTY) -tuomaristo on julkaissut kuusi kategoriavoittajaa. Audi e-tron GT quattro voitti urheiluautokategorian.

Nämä autot edustavat parhaimmistoa omassa segmentissään. Valintaperusteina arvioidaan turvallisuutta, ajo-ominaisuuksia, teknologiaa, muotoilua, taloudellisuutta ja ympäristövaikutuksia sekä vastine rahalle.

Tämä on jo kahdestoista vuosi, kun WWCOTY on valinnut maailman parhaita autoja. Tuomaristossa on tätä nykyä 56 autotoimittajaa 40 maasta. WWCOTY on ainutlaatuinen automaailman palkinto, sillä sen tuomaristossa on vain naisia. Suomea edustaa jyväskyläläinen freelance-toimittaja Mervi Varonen.

Ensimmäisellä kierroksella arvioitiin 65 eri ehdokasta, jotka on lanseerattu 1.1.-31.12.2021 välisenä aikana. Koronapandemian aiheuttamista haasteista huolimatta tuomaristo teki kovaa työtä saadakseen ajettua kaikki ehdokkaat ja arvioidakseen ne.

Nyt valituista kuudesta voittajasta äänestetään vielä ”Supreme Winner” eli kaikkein paras auto. WWCOTY-tittelin voittaja ilmoitetaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi