Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Bentley Flying Spur Mulliner paljastaa uuden tummemman puolensa

Tyylikkäästi varusteltu Flying Spur Mulliner on Flying Spur -perheen huippumalli, jossa yhdistyvät moderni käsityötaito ja henkeäsalpaavan ylellisyys. Blackline Specification -varusteluvaihtoehdon laajentaminen Flying Spur Mulliner -malleihin perustuu GT Mulliner Blacklinen kasvavaan suosioon: se valitaan lähes 20 prosenttiin autoista. Kirkkaan kromin korvaavat modernin tyylikkäät yksityiskohdat ovat nyt tarjolla vaihtoehtona kaikkiin Bentleyn Mulliner-malleihin.

  • Flying Spur Mulliner nyt saatavana Blackline-varustepaketilla
  • Bentleyn ylellisimmän ja tehokkaimman mallin moderni versio
  • Saatavilla Bentleyn V6 Hybrid-, V8- ja W12-voimalinjoihin
  • Blackline-varustelu on osoittautunut suosituksi vaihtoehdoksi

Flying Spur Mulliner Blackline Specification merkitsee kaikkien ulkoisten kromiosien (pois lukien Bentleyn ”siivekäs B” -merkki) korvaamista kiiltävän mustilla versioilla. Flying Spur Mullinerille tyypillisten satiinisen hopeanväristen ulkopeilien suojien sijaan Blackline Specification -mallissa kotelot ovat kiiltävän Beluga-mustia. Etulokasuojien tunnusomaiset ”siivet”, Mulliner matrix -ilmanvaihtoventtiilit, ovat myös mustia ja niissä on kirkas Mulliner-logo. Puskurin alla oleva säleikkö on musta, kuten myös jäähdyttimen säleikkö, jonka 3D-reunat ovat kiiltävät. 

Uuden varusteluvaihtoehdon ansiosta Mulliner-asiakkaat voivat lisätä visuaalista kontrastia valitsemalla auton ulkopintoihin vaaleampia värisävyjä tai sulauttaa yksityiskohdat tyylikkäästi tummempiin ulkoväreihin. Valinnaisena ovat tarjolla 22 tuuman mustat Mulliner-vanteet, joihin luodaan kontrastia kirkkaaksi kiillotetuilla syvennyksillä. Näiden vaihtoehto ovat kiiltävän mustat vanteet, joissa on vaakatasossa pysyvä B-tunnus.

Blackline-varustelusta riippumatta Flying Spurin ylellisen sisutuksen vaihtoehdot vastaavat muita Mulliner-malleja. Tarjonta ja vaihtoehdot ovat liki rajattomia ja käytössä on Bentleyn laaja vuota- ja lankavalikoima, mutta valintaa helpotetaan kahdeksalla suositellulla kolmen värin yhdistelmällä.

Flying Spur Mulliner Blackline Specification on saatavana kolmeen eri voimalinjaan. Vaihtoehdot ovat Bentleyn V8 ja W12 sekä uusi V6-hybridi. Bentleyn kuusilitraisella W12-tuplaturbolla varustettuna Flying Spur Mulliner kiihtyy sadan kilometrin tuntinopeuteen 3,8 sekunnissa ja se saavuttaa 333 km/h huippunopeuden. Vastaavat suoritusarvot ovat uuden sukupolven nelilitraisella kaksoisturboahdetulla V8-moottorilla 4,1 sekuntia ja 318 km/h sekä uudella V6 hybridillä 4,3 sekuntia ja 285 km/h.

Kuratoitua luksusta

Flying Spur Mullinerin sisustus kertoo Mulliner-räätälöintiosaston käsityötaidosta ja tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman hienoja yksityiskohtia sekä käsinkosketeltavaa viimeistelyä. Valittavana on kahdeksan yksilöllisesti kuratoitua sisustusvaihtoehtoa, jotka koostuvat kolmesta väristä – pääväristä, toissijaisesta väristä ja korostusväristä.

Yksi rohkeimmista sisustuksista on nimeltään Flare. Siinä yhdistyvät kojetaulun sekä ovien ja katon verhoilun Beluga-nahka sekä istuinten tyyliä korostava täyteläisen punainen Hotspur-nahka. Kolmannen värin Mulliner-sisustukseen tuovat pellava-mikrotereet, kirjonnat ja värilliset aksenttilinjat.

Vakiovarusteena on Mulliner Driving Specification, johon kuuluvat istuinten ”Diamond-in-Diamond” -timanttitikkaukset sekä ovien kolmiulotteinen nahkaverhoilu. Istuinten kontrastiväriset tereet jatkuvat sulavasti matkustajia ja keskikonsolia ympäröivinä korosteina, jotka kiertävät myös kojelaudan ja päättyvät oviverhouksen kylkilinjaan korostaen ovessa loistavan pienen Bentleyn B:n kromipintaa. 

Moderni käsityötaito ja henkeäsalpaava ylellisyys yhdistyvät keski- ja takakonsoleiden timanttijyrsittyyn tekniseen viimeistelyyn. Kojelaudan keskeisiä elementtejä ovat pyöreät ilmastoinnin venttiilit sekä upea, harjatulla hopeapinnalla viimeistelty Mulliner-kello.

Klassinen Bentley-teema jatkuu led-mittaristossa, jonka viimeistelee uusi tyylikäs, eksklusiivinen Mulliner-grafiikka. Maineikas pyörivä Bentley-näyttö, urheilupolkimet, lämmitetty kaksisävyinen kolmepuolainen ohjauspyörä ja panoraamakattoluukku lisäävät entisestään ylellistä tunnelmaa.

Etuistuinten takaosasta saa yhdellä napin painalluksella käyttöön ainutlaatuiset sähkökäyttöiset Mulliner-piknikpöydät. Viilupintaiset pöydät laskeutuvat etuistuinten takaosasta ja niiden nahalla viimeistellyssä pinnassa on syvennys perinteistä tai kosketusnäyttökynää varten. Toisella painalluksella pöytä palaa sulavasti perusasentoon. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi