Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

BRA aloittaa kesälennot Visbyn ja Helsingin välillä

BRA aloittaa kesälennot Visbyn ja Helsingin välillä uuden kumppanin Avirepsin kanssa. Aviareps edustaa BRA:ta Suomessa lennon alusta alkaen 27. kesäkuuta. BRA jatkaa Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä 1. elokuuta ja käynnistää uudelleen Helsingin ja Tukholman Bromman välisen reitin

– Tulee olemaan uskomattoman jännittävää aloittaa lennot taas Suomeen. Se, että yhdistämme nyt Helsingin ja Tukholman Bromman kautta, tarjoaa sekä mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen että maiden välisen matkailun lisäämiseen. Investoinnit sekä Bromman maakuntareiteille, kesäreitille Helsingistä Visbyhyn ja jopa Ruotsin rajojen ulkopuolelle on täysin BRA:n pitkän aikavälin laajentumisstrategian mukainen, sanoo BRA:n kaupallinen johtaja Martin Erkenborn.

Aviarepsillä on yli 20 vuoden kokemus ja luotettavuus alan johtavana lentoyhtiöiden edustajana, jolla on laaja verkosto matkailualalla.

BRA tarjoaa aikaa säästävän, yksinkertaisen ja ympäristöystävällisen tavan matkustaa Pohjoismaiden kaupunkien välillä lomalle, liikematkalle tai läheisten luokse. Kun varaat lentosi BRA:lla, on helpompi tehdä hyviä valintoja.

Uusi Helsingin ja Visbyn välinen suora lento liikennöi maanantaisin ja torstaisin 27.kesäkuuta ja 11.elokuuta välillä.  BRA lentää myös Visbystä Norrköpingiin, Ängelholmeniin, Göteborgiin, Malmöön ja Skellefteån. Tämä avaa mahdollisuuden lentää Helsingistä Ruotsin suurimman kesäparatiisisaaren, Gotlannin kautta, josta voit kerätä upeita kokemuksia, ennen kuin matka jatkuu muualle Ruotsiin.

Elokuun 1. päivänä alkavaa Helsingin ja Tukholman Bromman välistä reittiä liikennöidään kuutena päivänä viikossa.

– Olemme BRA:n uusi ja ylpeä kumppani Suomessa. Ensimmäisenä on Helsingin ja Visbyn välinen kesäyhteys, joka mahdollistaa lennot myös useisiin tärkeisiin kohteisiin Ruotsissa. Kaiken tämän painopisteenä on kestävä matkailu, jota arvostetaan Suomessa. Näemme myös suuria kehitysmahdollisuuksia Helsingin ja Bromman välisellä reitillä, ja niin vapaa-ajan kuin liikematkailijat arvostavat Bromman lentokentän sujuvuutta. Tästä tulee hyvä eli BRA! sanoo Tapani Kauhanen, Pohjoismaiden Aviarepsin toimitusjohtaja.

Tervetuloa lennolle!

Nyt voit valita äskettäin lanseerattuja ekologisia Bio-lentolippuja, jotka vähentävät fossiilisia päästöjä jopa 40 prosenttia. Ole mukana alusta alkaen ja osana kestävämmän matkustamisen ratkaisua. Voit lukea lisää Bio-lentolipuista täältä

Tukholman Bromman lentoasema on Ruotsin sisäisen matkailun solmukohta. Se on ainoa lentoasema, jolla on yhteys Tukholman keskustasta Brommaan jopa 15 minuutissa, edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Pikaraitiovaunu pysähtyy vain 100 metrin päähän tuloaulasta ja maksaa ainoastaan 39 kruunua per henkilö.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi