Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

CSP Spain tilaa Konecranesilta 11 hybridi RTG-nosturia

Terminaalioperaattori COSCO SHIPPING Ports Terminals, (CSP) espanjassa on tilannut Konecranesilta 11 ekotehokasta hybridi RTG-nosturia, 6 laitetta Bilbaon terminaaliinsa ja 5 laitetta Valencian terminaaliinsa. Tilaus kirjattiin vuoden 2022 kolmanteen neljännekseen ja sen arvo on noin 20 MEUR.

Tilaus tukee CSP Spain -terminaalien kestävää kehitystä ja tehostaa terminaalien tuottavuutta. Nosturien hybridikäyttö mahdollistaa jopa 50% vähennyksen dieselpolttoaineenkulutuksessa verrattuna perinteisiin RTG-laitteisiin. Lisäksi nosturien turvallisuutta ja ergonomiaa tuetaan Konecranesin valikoimaan kuuluvilla älyominaisuuksilla.

”Tämä tilaus on erinomainen esimerkki hybridi RTG- tarjontamme vahvuudesta ja olemme ylpeitä voidessamme tukea CSP Spain -terminaaleja heidän ekotehokkuus- ja tuottavuustavoitteissaan”, sanoo Darryn Scheeppers, myyntipäällikkö EMEA, Port Solutions, Konecranes.

Vahva asiakaslähtöisyys sekä sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun ja jatkuvaan kehittämiseen tekevät Konecranesista nostolaitealan johtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työmme materiaalivirtojen tehostamiseksi ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi