Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

DSV Solutions Oy laajentaa varastopalveluliiketoimintaansa Hämeenlinnassa

DSV Solutions aloitti varastoliiketoiminnan Hämeenlinnassa vuonna 2020 ja otti tuolloin käyttöön Paletilta jääneet tilat Pietiläntieltä. Nyt toiminta on kasvanut ja DSV Solutions siirtää syksyllä 2022 varastotoiminnat entisiin Nanson tiloihin Taipaleentielle, MORE-alueen Hämeenlinnan puolelle Moreenin logistiikka-alueelle.

”Pietiläntien logistiikkakeskus oli yhdelle asiakkaalle dedikoitu varasto, joka kävi jo pelkästään siihen tarkoitukseen liian pieneksi. Lähdimme etsimään uudempiaparemmin toimintaamme soveltuvia tiloja, joissa voisimme siirtyä ns. moniasiakasympäristöön, missä tilat, resurssit, koneet ja laitteet palvelisivat joustavasti useamman asiakkaan logistiikkatarpeita. Tähän tarpeeseen Taipaleentien varasto on erinomainen ratkaisu,” toteaa DSV Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jan Magnus Nordberg.

Taipaleentie 4:ssä sijaitseva noin 15 000 m2:n varasto on vuonna 2007 Oka Oy:n Nansolle rakentama logistiikkakeskus. Silloisen toiminnan moneen tasoon rakennetut pientavarahyllyt on purettu pois ja kiinteistö muutetaan moninaisempaan varastointiin soveltuvaksi ennen käyttöönottoa.

”Hämeenlinna on logistisesti erittäin keskeinen kaupunki, etenkin silloin, kun katsotaan tasaisemmin ympäri Suomea meneviä tavaravirtoja. Olemme tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä Linnan Kehityksen kanssa liiketoiminnan edellytysten varmistamiseksi ja uskomme, että Taipaleentien varasto voisi työllistää 15 – 50 henkilöä täydellä kapasiteetillaan meidän toimintaympäristössämme,” Nordberg jatkaa.

DSV Solutions tulee ottamaan uudet tilat käyttöön vuoden 2022 syksyllä.

Yritysalue MORE Moreeni täydentyy suurella kansainvälisellä logistiikka-ammattilaisella. DSV tuo alueelle globaalia osaamista ja yhteistyötä kasvavan alueemme ja sen yritysten tarpeisiin. MORE alueen kehityshankkeissa logistiikka ja raskaan liikenteen palveluiden kehittäminen ovat erityisen tärkeitä sekä alueen että kotimaamme kilpailukyvyn kannalta,” toteaa Linnan Kehitys Oy:n sijoittumispalveluiden johtaja Ari Räsänen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi