Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Olvi investoi varasto- ja keräilykapasiteetiin lisäämiseen

Olvi Oyj hallitus on päättänyt investoida Iisalmen tehtaan keittämön kapasiteetin sekä varasto- ja keräilykapasiteetin lisäämiseen seuraavien 4 vuoden aikana. Investoinneilla vastataan kasvaneeseen kysyntään ja vahvistetaan toimitusvarmuutta. Investointi on kokonaisuudessaan noin 45 miljoonaa euroa.

Investointien rakennusprojektit on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2024 aikana. Tilojen arvioidaan olevan operatiivisessa käytössä loppukesällä 2026. Kuva: Olvi

Uudella keittämöllä saamme käyttöömme alan viimeisintä tekniikkaa. Tällä tavoin varmistamme, että saavutamme uudet haasteelliset tavoitteemme ympäristö- ja tehokkuustavoitteiden suhteen. Keittämön uudistaminen mahdollistaa myös uusien tuotteiden lisäämisen portfolioomme, palvelemaan asiakkaiden ja kuluttajien tarpeita, toteaa tuotantojohtaja Tomi Vuorinen.

Varasto- ja keräilykapasiteettia lisäämällä vahvistamme kykyämme toimittaa tuotteet oikea-aikaisesti kaikille asiakkaillemme. Varastokapasiteetin lisäys osaltaan mahdollistaa puskurivarastoinnin lisäämisen tuotteille erityisesti kesäsesongin saatavuuden varmistamiseksi, jatkaa Vuorinen.

Investointien rakennusprojektit on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2024 aikana. Tilojen arvioidaan olevan operatiivisessa käytössä loppukesällä 2026.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi