Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Engconin uusi rototiltti järjestelmä parrasvaloissa maailman johtavilla konemessuilla baumassa

Bauma, maailman johtavat rakennuskonealan messut, järjestetään 24.–30. lokakuuta Münchenissä Saksassa. Bauma on suuri kansainvälinen tapahtuma, jonne saapuu kävijöitä kaikkialta maailmasta, ja myös engcon on siellä luonnollisesti paikalla. engcon keskittyy Baumassa tänä vuonna kolmannen sukupolven rototilttiin, joka vastaa urakoitsijoiden kasvaneisiin tehokkuusvaatimuksiin ja polttoainetta säästävää tekniikkaa koskeviin tarpeisiin.

Engcon, maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen rototilttien, pikakiinnikkeiden ja lisävarusteiden valmistaja, on vuodesta 1998 lähtien esitellyt tuotteitaan näytteilleasettajana kansainvälisillä Bauma-messuilla Münchenissä. engconin painopisteenä tänä vuonna on kolmannen sukupolven rototiltti, joka on edistysaskel kestävän kehityksen ja älykkään polttoaineenkulutusta vähentävän teknologian alalla ja joka on sovitettu myös sähkökaivukoneisiin.

Uuden sukupolven engconissa on kokonaan uusi kuormantunteva hydrauliikka. Se kuormittaa konetta vain sen verran kuin on tarpeen. Sen vuoksi kaivukoneen kuljettaja saa enemmän työtunteja yhdellä latauksella tai yhdellä tankkauksella. Sen lisäksi, että kaivutyöt tehostuvat, järjestelmä lisää myös käyttäjän mukavuutta ja turvallisuutta. Järjestelmää hallitaan sovelluksella, jonka voi ladata Apple- ja Android-laitteille. Sovelluksessa kuljettaja voi muun muassa vaihtaa esiasetuksia ja alentaa toimintojen nopeutta.

engconin messuosastolla kävijöille on tarjolla näytöksiä, joissa esitellään, miten engcon-rototiltti tehostaa kaivualaa. Kuljettaja voi kaivukoneesta poistumatta vaihtaa helposti ja turvallisesti työlaitteita kaivamista, tarttumista, kuormaamista, nostamista ja monia muita toimintoja varten. engcon tulee esittelemään messuilla myös älykästä ohjausjärjestelmää, joka on kolmannen sukupolven rototilteissä.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa kolmannen sukupolven rototiltistä maailman suurimpiin messuihin lukeutuvilla messuilla ja odotamme innolla nykyisten ja tulevien asiakkaiden tapaamista. Osastollamme kävijät voivat tutustua uuteen järjestelmään, esittää kysymyksiä ja nähdä innovatiiviset ratkaisut, jotka olemme tehneet kaivukonealan tehostamiseksi, sanoo engconin tuotepäällikkö Martin Engström.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi