Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Garmin Drive 55-autonavigaattorissa on yksinkertaiset, automatkailuun sopivat ominaisuudet

Garmin on esitellyt tänään uusimman lisäyksen Garmin Drive™-mallistoon. Garmin Drive™ 55-autonavigaattori on suunniteltu yksinkertaistamaan ajokokemusta niin automatkoilla kuin päivittäisessä työmatka-ajossakin.

Selkeillä, yksinkertaisilla valikoilla, yksityiskohtaisilla kartoilla ja helposti ymmärrettävällä ääniopastuksella varustettu uusi Garmin Drive™ 55-autonavigaattori helpottaa kaikkea autoilua. Laitteessa on 5.5 tuuman terävä ja tarkka reunaton näyttö, ja se sisältää karttapäivitykset, paljon autoiluun liittyvää hyödyllistä tietoa ja turvallisempaan ajotapaan kannustavia varoituksia. Käytettävissä ovat myös TripAdvisor®-suositukset ja miljoonia Foursquare®-kohdepisteitä. Drive™ 55:n Wi-Fi®-yhteyden kautta karttojen ja ohjelmistojen päivittäminen on helppoa. Kun autonavigaattori on pariliitetty älypuhelimen Garmin Drive™-sovellukseen, käytössä ovat myös reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot1.

Uusi Garmin Drive 55-autonavigaattori tulee myyntiin syksyn aikana suositushintaan 209,00 euroa.

1Toiminnon käyttöä varten Garmin Drive-sovellus on ladattava Bluetooth-yhteydellä ja GPS:llä varustettuun yhteensopivaan älypuhelimeen (lisävaruste); lisätiedot: Garmin.com/driveapp 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi