Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Goodyear tuo markkinoille uuden POWERLOAD®-malliston

Goodyear on lanseerannut uuden POWERLOAD®-malliston, joka tukee pyrkimyksiä parantaa kompaktien pyöräkuormaajien ja pienten tiehöylien tuottavuutta, kestävyyttä ja kustannustehokasta käyttöä. Kaikkialla maailmassa kasvava rakennus- ja kehityshankkeiden määrä on lisännyt näiden koneiden kysyntää valtavasti.

Kilpailu näillä markkinoilla on kovaa ja markkinoilla on kysyntää toimintojen tehostamiselle ja ympäristönäkökohtien huomioimiselle. Vastauksena tähän alkuperäiset laitevalmistajat kehittävät uutta teknologiaa. POWERLOAD-malliston myötä Goodyear tuo markkinoille tärkeitä edistyksellisiä teknologioita, jotka on kehitetty erityisesti kompaktien pyöräkuormaajien ja pienten tiehöylin tarpeisiin.

Näitä kompakteja koneita käytetään tyypillisesti rakennusalalla, materiaalien kuormauksessa, logistiikan tukitoiminnoissa, maataloudessa ja maanrakennuksessa. Siksi monikäyttöisyys on keskeinen renkaan ominaisuus. Pitkien käyttöaikojen vuoksi kuljettajan mukavuus on tärkeä tekijä pidon ja kestävyyden lisäksi.

Smooth Guard Technology™ innovaatioiden kärjessä

Goodyear POWERLOAD sisältää uuden Smooth Guard Technologyn, johon kuuluu erikoispaksu ja sileä suojaava kumikerros olka-alueella ja sivuvallissa. Tämä edistyksellinen teknologia lisää malliston renkaiden lujuutta, mikä parantaa viiltokestävyyttä ja rungon suojausta. Lisäksi uudessa mallistossa on vahvistettu sivuvallirakenne, joka parantaa vakautta ja helpottaa ohjattavuutta. Uusi mallisto vähentää kauhan heiluntaa kuormaustoiminnoissa ja tuo kuljettajille ohjaustarkkuutta, varmuutta, mukavuutta ja turvallisuutta.

Vahvistamisen ja suojauksen painotusta jatkaa myös laippasuojusalueen suojaus. Tämä ominaisuus auttaa estämään vierasesineiden tunkeutumisen vanteen ja renkaan väliin. Se on erityisen tärkeää rakennustyömailla, joilla maaperä, kivet ja muut esineet voivat vaurioittaa perinteisiä renkaita. Uusi sorkkaraudan lovi nopeuttaa renkaiden asennusta ja irrottamista ja auttaa minimoimaan seisokit.

Myös suuntaamaton kuvio on todiste siitä, että Goodyear painottaa tehokkuutta ja tukee helpompaa rengaslogistiikkaa sallimalla renkaiden paikan kierron. Tämä tuo myös kaluston omistajalle helpotusta varastointiin. Goodyear POWERLOAD tarjoaa entistä parempaa pitoa, mikä on olennaisen tärkeää rakennustyömailla. Kuvio tuottaa erinomaisen pidon eteenpäin ja sivusuunnassa. Lisäksi itsepuhdistuvat ominaisuudet auttavat minimoimaan seisokit ja parantamaan tehokkuutta. Pintakuvion innoituksen lähteenä on todistetusti toimiva isommille (25” tai sitä suurempi vanne) ajoneuvoille tarkoitettu Goodyear TL-3A+. POWERLOAD-malliston kuvio on optimoitu vannekoolle 18–20”.

POWERLOAD-mallistossa Goodyear on suurentanut olka-alueen urasyvyyttä aiempiin malleihin verrattuna. Tämä pidentää renkaan käyttöikää, parantaa kulutuskestävyyttä ja auttaa alentamaan tuntikustannuksia.

Goodyearin ELECTRIC DRIVE READY -filosofia tarkoittaa, että yhtiön uusimpia renkaita voi käyttää sekä sähköajoneuvoissa ja hybrideissä että perinteisissä dieselajoneuvoissa. Tämä uraauurtava lähestymistapa vähentää myös monimutkaisuutta, koska useita ajoneuvotyyppejä varten täytyy varastoida vain yhtä rengastyyppiä.

Octavian Velcan, managing director OTR and Aviation EMEA Goodyearilta sanoo: ”POWERLOAD-mallisto painottaa seisokkien minimointia, tuntikustannusten optimointia, kestävyyttä ja monikäyttöisyyttä kasvavalla maastorengasmarkkinan sektorilla. Me Goodyearilla olemme ajatelleet ennakoivasti kompaktien pyöräkuormaajien ja pienten tiehöylien omistajien tulevaisuuden tarpeita, jotta voimme tuoda markkinoille teknologioita, jotka auttavat vastaaman työn tehokkuuteen ja tuottavuuden parantamiseen liittyviin haasteisiin.”

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi