Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

K-Raudan palvelut yritysasiakkaille laajenevat – avaa ammattilaisille räätälöidyn verkkokaupan

K-Rauta laajentaa palveluitaan yritysasiakkaille avaamalla K-Rauta.fi-verkkokaupan rinnalle yritysasiakkaille suunnatun K-RautaPRO.fi-verkkokaupan. Yritysasiakkaiden tarpeisiin räätälöity verkkokauppa sujuvoittaa asiointia vapauttaen lisää aikaa ammattilaisten työntekoon. 

Yritysasiakkaat asioivat rautakaupassa yhä useammin sähköisten kanavien kautta. K-Raudan yritysasiakkaille suunnatussa K-RautaPRO.fi -verkkokaupassa on laaja rautakaupan tuotevalikoima ammattilaisten tarpeisiin. Yritysasiakkaat näkevät verkkokaupasta oman sopimusmyymälänsä tuotevalikoiman ja ajankohtaisen varastotilanteen sekä ammattilaisille suunnattua sisältöä ja tuotetestejä.  

Erityisesti tuotetietojen hakeminen on siirtynyt jo suurelta osin verkkoon. Verkkokaupassa on tarjolla kattavat tuotekuvaukset, jotka sisältävät teknistä tuotetietoa, kuvia, mittatietoja, esitteitä sekä asennus- ja käyttöohjeita.

”Yhä kasvava määrä yritysasiakkaita hankkii tarvitsemansa tuotteet sähköisten kanavien kautta, vaikka kasvokkaisen ja puhelimitse tapahtuvan asiakaspalvelun merkitys on rautakaupassa edelleen vahva. Aika on usein kriittinen resurssi etenkin ammattirakentajilla, ja uuden räätälöidyn verkkokaupan avulla haluamme auttaa ammattilaisia heidän työssään lisäämällä entisestään ostamisvaihtoehtoja ja nopeuttamalla asiointia. K-Rauta haluaa tarjota parhaan mahdollisen monikanavaisen asiakaskokemuksen, jossa yhdistyvät sekä verkkokauppa että myymälä”, K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere sanoo. 

Kattavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppa-asioinnin tukena

Sujuvan asioinnin tueksi K-Rauta tarjoaa myös laajat toimitusvaihtoehdot. Yritysasiakas voi noutaa verkkokaupan kautta tilaamansa tuotteen itse ennakkoon keräiltynä tai tilata kuljetuksen tuotteelleen haluamaansa osoitteeseen.

”Haluamme palvella asiakkaita joustavasti, jotta he voivat valita itselleen parhaiten sopivan tavan hankkia tuotteita. Tavoitteenamme on tarjota niin yritysasiakkaille kuin kuluttaja-asiakkaille alan paras asiakaskokemus. Lähivuosien aikana haluamme tarjota markkinoiden parhaat digitaaliset ratkaisut myös yritysasiakkaille”, K-Raudan digitaalisista palveluista vastaava johtaja Johanna Kontio sanoo. ”Yritysasiakkaille suunnatun verkkokaupan kehittäminen jatkuu. Tuomme säännöllisesti verkkokauppoihimme uusia ominaisuuksia, jotka parantavat asiakkaiden käyttökokemusta ja tuovat lisähyötyjä verkkokaupan käyttöön”, Kontio summaa.

K-Rauta palvelee laajasti yritysasiakkaita

Kaikki K-Raudat palvelevat kattavasti kuluttajien lisäksi yritysasiakkaita K-Rauta PRO -brändin alla. K-Raudoista on saatavissa kuljetuspalvelu, keräyspalvelu ja tarjouslaskenta sekä kauppakohtaisia palveluita. Laskutus on mahdollista työmaakohtaisesti tai koontilaskuna, mikä helpottaa kustannusten seurantaa työmaakohtaisesti.

Lisäksi jo yli 60 K-Rauta-kaupassa ympäri Suomen on yritysasiakkaille tarkoitettu oma osastonsa, K-Rauta PRO Center. PRO Centerissä on ammattilaisten tarpeita vastaava valikoima, erikoistuneet myyjät ja erillinen tila yritysasiakkaiden omalla sisäänkäynnillä, mikä nopeuttaa ja helpottaa ammattilaisten asiointia myymälässä. Lisäksi eri puolilla Suomea on jo yli kymmenen yritysasiakkaille suunnattua K-Rauta PRO -palvelupistettä, ja uusia palvelupisteitä avataan tänä vuonna lisää.

K-Raudan yritysasiakkaita ovat muun muassa rakennus- ja saneerausliikkeiden ammattilaiset, sisustusurakoitsijat ja kiinteistönhuollon ammattilaiset.

K-RautaPRO.fi-verkkokaupan käyttäjäksi

Verkkokaupan palvelut ovat kauppakohtaisia ja osa paikallista yritysasiakkaille suunnattua tarjontaa. K-Raudan yritysasiakkaat saavat K-RautaPRO.fi-verkkokaupan käyttöönsä ottamalla yhteyttä omaan sopimusmyymäläänsä. Verkkokaupan käyttö edellyttää voimassa olevaa asiakassopimusta. Sopimukset ovat myymäläkohtaisia ja asiakas voi halutessaan tehdä sopimuksen yhden tai useamman K-Raudan kanssa.


Lisätietoja K-Raudan sivuilla:

K-Rauta PRO -verkkokauppa yritysasiakkaille: https://www.k-rautapro.fi/ K-Rauta PRO -verkkokaupan käyttö edellyttää palveluun kirjautumista, voimassa olevaa asiakassopimusta ja verkkokaupan käyttäjätunnusta.  

K-Raudan palvelut yritysasiakkaille: https://www.k-rauta.fi/pro/

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi