Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Laakkonen avaa uudet, nykyaikaiset ŠKODA-liikkeet Tampereelle ja Espooseen

Suomen suurin ŠKODA-jälleenmyyjä Laakkonen avaa uudet ŠKODA-liikkeet keskeisille paikoille Tampereen Hatanpäähän ja Espoon Olarinluomaan. ŠKODAn uusi, nykyaikainen, digitaaliseen asiakaskokemukseen panostava myymäläkonsepti toteutuu pian avautuvissa liikkeissä. Tampereen uudessa liikkeessä vastuullisuus on nostettu keskiöön.

Uusi Tampereen Laakkonen ŠKODA -liike avataan kevään aikana. Espoon ŠKODA-liike avautuu kesällä. Molemmissa uusissa liikkeissä palvelevat uusien ŠKODA-autojen myynti, vaihtoautomyynti sekä ŠKODA Service -merkkihuoltopalvelut. Tampereen uudessa ŠKODA-liikkeessä on tarjolla myös vauriokorjaus. Espoon alueen vauriokorjaus säilyy jatkossakin Espoon Muuralan toimipisteessä.

Laakkonen on Suomen suurin ŠKODA-jälleenmyyjä ja Tampereella ja Espoossa ainoa täyden palvelun ŠKODA-jälleenmyyjä. Uudet liikkeet haluttiin perustaa keskeiselle sijainnille lähelle asiakkaita.

Suuret digitaaliset näytöt myymälätilassa on tuotu helpottamaan asiakkaiden autotarpeiden kartoittamista. Uusi auton Configurator-alue nostaa asiakaspalvelun uudelle tasolle ja tarjoaa myynnille moderneja työkaluja.

”Haluamme investoida digitaalisiin ratkaisuihin ja panostaa palveluun uusien ŠKODA-liikkeidemme avulla, jotta voimme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin laajalla palveluvalikoimalla ja nykyaikaisilla ratkaisuilla”, Laakkosen toimitusjohtaja Pietu Parikka kertoo.

Tampereen uusi liike panostaa vastuullisuuteen. Liikkeen kalusteet on hankittu kierrätettyinä. Sähköautojen ja ladattavien hybridien latauspaikkoja tullaan lisäämään entistäkin enemmän.  

”Vastuullisuus merkitsee autoileville suomalaisille yhä enemmän, halusimme Tampereen liikkeessämme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia vastuullisempia ratkaisuja ja palveluja ja erottua näin myös ulkoisella ilmeellä”, Tampereen liikkeen autotalonjohtaja Tea Välimäki sanoo.

Suomalaiset luottavat Škodaan

Laakkonen ja Helkama-Auto ovat tehneet pitkään yhteistyötä, ja viime vuosina yhteistyö on laajentunut entisestään.

”ŠKODA vetoaa suomalaisiin, suomalaiset luottavat sen laatuun ja arvostavat sen ominaisuuksia. On hienoa, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Laakkonen kehittää liikkeidensä palvelua ja tarjoaa ŠKODA-asiakkaille entistä monipuolisempia tapoja tutustua mallistoomme. Henkilökohtaisesti voin todeta, että jokaisen autoista kiinnostuneen kannattaa tulla tutustumaan uuden digitaalisen ŠKODA-myymälän maailmaan”, Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela kertoo.

ŠKODA on yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Laakkonen vastaa ŠKODA-autojen myynnistä ja huollosta yhdeksällä paikkakunnalla Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kerava-Järvenpään alueella, Lahdessa, Lieksassa, Porvoossa ja Tampereella.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi