Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

LEDVANCEn syksyn uutuustuotesarja SUN@HOME – tältä hyvä valo tuntuu

LEDVANCEn WiFi-teknologiaa hyödyntävä SMART+ WiFi -älyvalaistusvalikoima laajenee syksyllä täysin uudenlaisilla SUN@HOME-lampuilla ja -valaisimilla. SUN@HOME-tuotteet luovat ainutlaatuista luonnollisen päivänvalon kaltaista valoa, joka edistää hyvinvointia ja suorituskykyä. Nyt valaistuksen voi myös tuntea.

Työskentely sisätiloissa vähäisessä tai huonossa valaistuksessa voi aiheuttaa väsymystä ja joskus jopa voimattomuutta. SUN@HOME-lampuista ja -valaisimista löytyvät ainutlaatuiset SunLike-LEDit, jotka tuottavat valoa koko näkyvän valon alueen spektrillä. Tämä ominaisuus parantaa muun muassa silmien hyvinvointia.

Erittäin lähelle auringonvalon ominaisuuksia pääsevän värintoiston ansiosta (CRI > 95), käyttäjä näkee värit mahdollisimman luonnollisina. Toisin kuin perinteisissä LED-lampuissa, SUN@HOME-tuotteiden LEDien valkoisessa valossa on hyvin vähän sinistä valoa, minkä ansiosta valaistus tukee luonnollista vuorokausirytmiä ja on silmille miellyttävämpi.

SUN@HOME-tuotteet tukevat hyvinvointia ja ovat älykkäitä. Lamppujen ja valaisimien ohjaus käy kätevästi maksuttomalla LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella ja äänikomennot toimivat linkittämällä sovellus yhteensopivaan älykaiutinjärjestelmään (Amazon Alexa tai Google Assistant). Sovelluksen ansiosta SUN@HOME-tuotteilla toteutettu valaistus on helppo mukauttaa erilaisiin työntilanteisiin ja rutiineihin päivän aikana. Näin valaistus tukee myös ihmisen luonnollista vuorokausirytmiä.

Valon värilämpötilaa voidaan säätää laajalla spektrillä 2 200–5 000 K. Näin voit aloittaa päivän auringonnousua jäljittelevässä valaistuksessa ja työskennellä viileän valkoisessa valossa parantaen keskittymistä. Päivän päätteeksi valaistusta voidaan himmentää ja muuttaa lämpimämmäksi, mikä valmistaa kehon rentouttavaan yöuneen.

SUN@HOME-sarjan lamput ja valaisimet ovat saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi