Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Norwegian saavutti 20 miljoonan matkustajan merkkipaalun Suomessa

Norwegian on toiminut tänä vuonna 12 vuotta Suomessa. Tuona aikana yhtiö on kuljettanut jo 20 miljoonaa matkustajaa Suomesta lähtevillä lennoillaan. Matkustaja numero 20 miljoonaa palkittiin tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Norwegian juhlii myös 12. toimintavuottaan Suomessa. Yhtiön toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 2010, kun ensimmäiset kaksi reittiä, reitit Osloon ja Tukholmaan, avattiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Norwegianista on 12 vuodessa kasvanut Suomen toiseksi suurin lentoyhtiö.

Tänään Helsinki-Vantaan lentoasemalla juhlittiin myös toista merkittävää merkkipaalua, kun Norwegian ilmoitti kuljettaneensa kaikkiaan 20 miljoonaa matkustajaa Suomesta lähtevillä lennoillaan. Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen ja Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff palkitsivat matkustajan numero 20 miljoonaa, joka lensi Helsingistä Osloon.

– Suomen markkinat ovat keskeinen osa Norwegianin pohjoismaista strategiaa. Olemme tänä vuonna avanneet uudelleen tukikohtamme Helsinki-Vantaalla ja palkanneet noin 150 kollegaa Suomeen. Tavoitteemme on jatkossakin olla vahva toimija Suomessa ja tarjota Suomesta lähteville matkustajille suoria lentoja suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

– On hienoa olla mukana juhlistamassa Norwegianin historiaa Suomessa! Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian on lentänyt maailmalle jo 12 vuoden ajan, ja olenkin erityisen iloinen hyvästä yhteistyöstämme, sanoo Helsinki-Vantaan lentoaseman johtaja Ulla Lettijeff Finaviasta.

Hiljattain julkistetun vuoden 2023 kesäaikataulun mukaiset lennot suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa ovat nyt myös myynnissä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi