Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nurminen Logistics aloittaa lämpösäädeltyjen merikonttien satamaoperoinnin yhteistyössä Rauanheimon kanssa

Nurminen Logistics on allekirjoittanut sopimuksen johtavan globaalin elintarvikeyhtiön kanssa ja aloittaa lämpösäädeltyjen reefer-konttien satamaoperoinnnin Vuosaaren satamassa 1.3.2022.

Nurminen Logisticsin uusi konttioperointipalvelu on rakennettu räätälöidysti asiakkaan tarpeeseen, mutta on jatkossa myös muiden asiakkaiden käytettävissä. Konttioperoinnin volyymi on 100 konttia viikossa ja käsittelykapasiteettia on mahdollista kasvattaa tarpeen mukaan. Reefer-operointi toteutetaan yhteistyössä Rauanheimon kanssa joka toimii jo konttioperaattorina Nurmisen Aasian junaliikenteessä.

”Nurminen Logisticsilla on pitkä kokemus lämpösäädeltyjen tuotteiden terminaalikäsittelystä, niihin liittyvistä laaturkastuksista sekä tulli- ja viranomaisdokumentoinnista. Toiminnan laajentaminen konttioperointiin satamassa tuo asiakkaille merkittävää lisäarvoa palvelun joustavuuden ja käsittelyaikojen osalta.  Nurminen Logisticsin Multimodal ja Cargo liiketoimintayksiköiden laaja osaaminen mahdollistavat kokonaisvaltaiset palveluratkaisut ja logistiikan ulkoistuksen myös vaativille tuoteryhmille”, kertoo Nurmisen myyntijohtaja Marjut Linnajärvi.

Rauanheimon aluejohtaja, Niko Orpana, kertoo että Rauanheimo on viime vuosina laajentanut konttikäsittelypalvelujaan entistä useampiin satamiin, ja nyt solmittu sopimus Nurmisen kanssa vahvistaa entisestään Rauanheimon asemaa konttioperaattorina. Ammattitaitoinen henkilökunta ja yhtiön kyky investoida nopeasti muuttuvien tarpeiden mukaan mahdollistaa Rauanheimon nopean kasvun ja palvelukokonaisuuksien laajentamisen myös tulevaisuudessa.

”Yhteistyö Nurmisen kanssa on meille merkittävä strateginen kumppanuus ja yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille laajamittaiset kustannustehokkaat logistiikan kokonaispalvelut”, Niko Orpana iloitsee. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi