Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Polestar 6 LA Concept edition -mallin tuotantopaikat myytiin loppuun viikossa

Ruotsalainen suorituskykyisten sähköautojen merkki Polestar on saanut huikean määrän varauksia 16. elokuuta julkistetun Polestar 6 LA Concept edition -erikoismallin tuotantopaikoista.

Uusi sähköinen roadster-malli esiteltiin Pohjois-Amerikassa Kalifornian The Quail, A Motorsports Gathering- ja Pebble Beach Concours d’Elegance -tapahtumissa, ja sen kaikki 500 tuotantopaikkaa varattiin viikon sisällä tuotannon aloittamisilmoituksesta*.

Polestar 6 LA Concept edition -mallin lanseerausta odotetaan vuodelle 2026. Kyseessä on eksklusiivinen erikoisversio Polestar 6 -mallista. Mallissa on yksilöllinen sininen Sky-koriväri ja muita keskeisiä elementtejä maaliskuussa esitellystä Polestar O₂ -konseptiautosta. Polestar 6 LA Concept edition -erikoismallia valmistetaan vain 500 kappaletta.

“Asiakkaidemme osoittama valtava kiinnostus todistaa, että Polestar 6:n kaltaisella upealla sähköisellä roadsterilla on paljon annettavaa urheiluautosegmentissä”, toteaa Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath. “Avoauton ja sähköisen suorituskyvyn yhdistelmä näyttää vetoavan kaikista vaativimpiinkin autoharrastajiin.”

Autonvalmistaja vastaa Polestar 6 -mallin suureen kysyntään avaamalla tuotantopaikkavaraukset myös Polestar 6:n perusversioille myöhemmin tänä vuonna. Tuotanto käynnistyy, kun ensimmäiset 500 LA Concept edition -autoa on valmistettu.

Polestar 6:n myötä Polestar on tuomassa markkinoille neljä uutta sähköautomallia viiden vuoden sisällä. Kehitys on voimakkaampaa ja nopeampaa kuin yhdelläkään toisella sähköautoihin keskittyvällä startup-yrityksellä. Alkutahdit antaa yhtiön ensimmäinen SUV-malli, Polestar 3, joka esitellään lokakuussa. Polestar 3:n jälkeen vuorossa ovat sähköinen SUV-coupé Polestar 4 vuonna 2023 ja 4-ovinen, Precept-konseptiautoon perustuva GT-malli Polestar 5 vuonna 2024.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi