Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Polestar julkaisee rajoitetun erän Allebiken kanssa yhteistyössä tehdystä maastopyörästä

Ruotsalainen premium-täyssähköautomerkki Polestar julkaisee käsintehdyn maastopyörän uniikilla muotoilulla ja komponenteilla. Maastopyörä on suunniteltu yhteistyössä ruotsalainen Allebike-pyörävalmistajan kanssa.

Allebike Alpha Polestar edition

Täysjousitettu maastopyörä kulkee nimellä ”Allebike Alpha Polestar edition” ja sitä tuotetaan vain rajoitettu erä. 100 pyörää tulee myyntiin Polestar Additionals -verkkokauppaan uutena lippulaivatuotteena.

“Yksityiskohtien huomioiminen, muotoilu ja teknologia ovat meillä keskeisessä osassa autojen kehityksessä. Suunnittelimme Allebike Alpha Polestar edition -pyörän samassa hengessä. Allebiken loistavan tiimin kanssa rakensimme täydellisen maastopyörän niille, jotka arvostavat sujuvaa menoa ja hyvää muotoilua”, kertoo Polestarin toimitusjohtaja ja pyöräintoilija Thomas Ingenlath.

Limited edition -pyörämalli on erikoisversio monipuolisesta Allebiken Alpha-mallista. Polestar ja Allebike suunnittelivat yhteistyössä tilaustyönä tehdyn kevyen ja jämäkän hiilikuituvahvisteisen polymeerirungon, joka tarjoaa luotettavan ja responsiivisen ajotuntuman. Modernia geometriaa hyödyntäen pyörä on tehty suosittuun downcountry-luokkaan ja se sopii jokaiseen maastoon.

Suoraselkäisempi ajoasento mahdollistaa tehokkaat nousut ja 65 asteen notkea eturungon putki tuo varmuutta mäkien laskuosuuksiin. Polestarin minimalistinen muotoilukieli näkyy rungon kulmikkaassa muodossa, symmetrisessä takahaarukassa ja sisäkaapeleissa. Pyörästä löytyy langaton satulatolppa ja lisäosana on mahdollista ottaa langaton vaihtaja.

Allebike Alpha Polestar edition -pyörän värit sopivat täydellisesti yhteen Polestar-autojen kanssa. Pyörä on saatavilla kahdessa mattavärissä nimeltä Snow ja Space. Ainutlaatuisena piirteenä maastopyörän vaimentimet ja muut yksityiskohdat on maalattu Ruotsin lipusta tutulla kullanvärillä, mikä on saatavilla yksityiskohdaksi myös Polestar 2 -autoihin.

Kuten kaikista Polestarin autoista, myös täysjousitetusta pyörästä löytyy laadukkaat Öhlinsin iskunvaimentimet. Kultainen, Polestarin versio Öhlinsin RXF34 m.2 29 Air Suspension -vaimentimesta 130 mm joustolla (keulassa) ja TTX1Air -vaimennin 120 mm joustolla (takana) ovat hienosäädettyjä, jotta maastopyörälle saadaan optimaalinen suorituskyky.

Allebike rakentaa jokaisen pyörän käsityönä Alingsåsissa, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä Polestarin Göteborgin pääkonttorista.

“Allebike Alpha Polestar edition -pyörä tarjoaa nopean, hauskan ja tasaisen kokemuksen ylä- ja alamäissä ja jokainen ajaja tulee hymyilemään sen kyydissä. Ruotsalaisena pyörävalmistajana olemme ylpeitä yhteistyöstä Polestarin ja Öhlinsin kanssa, jotka ovat myös ruotsalaisyrityksiä. Lisäksi olemme kaikki yhtä pakkomielteisiä yksityiskohtien hiomisesta, jotta kaikki on täydellistä”, kertoo Alexander Blomqvist, Allebiken muotoilujohtaja ja yksi perustajista.

Allebike Alpha Polestar edition -pyörä on uusi lippulaivatuote Polestar Additionals -verkkokaupassa ja se on myynnissä vain verkossa. Pyörä on saatavilla yhdessä koossa ja kahdessa eri värissä hintaan SEK 99 000 (~ 9 500 €).

Lue lisää Allebike Alpha Polestar edition -pyörästä väreissä Snow ja Space.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi